El Govern diu a Mas: "No convé equivocar-se en un país amb 5 milions d'aturats"

La vicepresidenta demana al Govern un treball conjunt per sortir de la crisi

La número dos atribueix la protesta massiva al malestar amb la recessió i les retallades

La vicepresidenta del Govern li diu a Mas que no convé equivocar-se en un país amb 5 milions d’aturats. / periodico

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA MARTÍN

La vicepresidenta Soraya Sáenz deSantamaría ha demanat avui als responsables públics que analitzin la històricamanifestació independentista d'ahir "amb certafredor". "És un moment difícil, s'ha de sortir de la crisi" i per superar les dificultats totes les administracions han d'actuar "juntes",  "especialment de la mà de la UE", ha assenyalat als passadissos del Congrés després de la sessió de control al Govern.

Notícies relacionades

Santamaría ha demanat al Govern que "analitzi quines són lesprioritats" en un moment de recessió econòmica. "No convé equivocar-se en un país amb cinc milions d'aturats", ha reclamat a Artur Mas.

La número dos de l'Executiu ha atribuït la presència massiva de catalans als carrers de Barcelona al malestar dels ciutadans amb la crisi i les retallades. "S'ha de saber que en un moment de dificultats molta gent travessa unasituació molt complicada", ha assenyalat quan li han preguntat si l'havia sorprès una protesta tan multitudinària. Santamaría ha obviat, per tant, el caràcter independentista de la protesta.