TEMA PROTESTA

La cançó "Que se joda Andrea Fabra" arrasa a les xarxes socials

El cantautor Diego Escusol aconsegueix més de 27.000 visites a Youtube

Videoclip de la cançó ’Que se joda Andrea Fabra’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
NATALIA CARREIRA / Barcelona

En una cançó en què es repeteix la consigna “Que se jodaAndrea Fabra”, el tema del cantautor Diego Escusol s'està convertint en un gran himne de la xarxa.

La cançó critica amb especial escarni l'actitud dels diputats dimecres passat alCongrésquan van aplaudir el president delGovern, Mariano Rajoy, després d'anunciar dures mesures econòmiques que afectaran negativament gran part de la població espanyola.

Així, el músic deixa clar en la seva primera estrofa l'objectiu de la seva lletra i canta la seva indignació entonant: “En especial me refiero con gran cabreo y enfado a los que aplauden y ríen si recortan al parado”.

Notícies relacionades

Després d'un gran llistat de satíriques dedicatòries a diversos personatges i pràctiques del panorama polític i social espanyol, precedides totes elles del “que se joda” arriba el clímax sonor i temàtic de la protesta amb el “que se joda Andrea Fabra”, en al·lusió a la diputada delPartit Popularper Castelló i filla del controvertit políticCarlos Fabra.

Amb un cabreig sorneguer que recorda Krahe, Aute o Serrat, Escusol ronda les 30.000 visites i la crida es propaga a gran velocitat a través de Twitter i Facebook.