MORT DE L'EXMINISTRE I FUNDADOR DEL PP

Els Reis i la infanta Elena han visitat aquest migdia la capella ardent de Manuel Fraga

La Corona destaca "la seva lleialtat a Espanya, la seva formació intel·lectual i el seu afecte per Galícia"

1
Es llegeix en minuts

Els Reis i la infanta Elena han visitat aquest migdia la capella ardent de Manuel Fraga, instal·lada a la residència madrilenya del polític del Partit Popular.

Joan Carles i Sofia, amb la infanta Elena, han anat al domicili de Fraga per expressar el seu condol a la família de l'expresident de la Xunta i pare de la Constitució.

ElsReisi elsprínceps d'Astúries havien remès prèviament dos telegrames decondola la família del president fundador del PP,Manuel Fraga, en què destaquen la seva condició de "gran servidor de l'Estat".

Segons fonts de la Casa del Rei, tant els reis com els prínceps han enviat així mateix corones de flors al domicili madrileny de Fraga, on s'ha instal·lat la capella ardent fins que el cos sigui traslladat aPerbes(la Corunya).

Notícies relacionades

A les dues missives, es destaca la tasca del dirigent polític en la transició a la democràcia, la seva lleialtat a Espanya, la seva formació intel·lectual i el seu afecte per Galícia.

Fraga va morir aquest diumenge al seu domicili de Madrid als 89 anys, després d'agreujar-se el seu estat de salut en els últims dies amb una infecció respiratòria. Per exprés desig seu, serà enterrat a la localitat de Perbes, on tenia una residència.