Prevenció i eliminació

Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica enfocada a les plagues

  • Parets insisteix a salvar l’escola Lluís Piquer

  • Millores a l’equipament municipal de Parets del Vallès

Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica enfocada a les plagues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental), a través del servei de Verd Urbà, posa en marxa, durant els pròxims dies, un projecte de control biològic de plagues i malalties de l’arbratge viari del municipi. El control biològic ha començat aquest dimecres 19 d’abril, i es portarà a terme el 20 i 21 d’abril. A més, els pròxims dies es faran també controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoteràpia dels oms.

El projecte de control biològic consisteix en l’alliberament de fauna útil per lluitar contra diferents plagues en els arbres de Parets, amb l’objectiu de reduir els tractaments químics i afavorir la implantació de depredadors naturals que minimitzin la presència de plagues i malalties, i disfrutar d’un espai comú més saludable.

Notícies relacionades

D’altra banda, per lluitar i prevenir les plagues de primavera i estiu, també es faran els controls fitosanitaris de la galeruca dels oms, durant la nit de l’11 al 12 de maig, així com els controls d’endoteràpia dels oms, durant el 8 i 9 de maig, en horari diürn.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO