Noves plantacions

Parets del Vallès aposta pel verd a la ciutat

  • L’Ajuntament de Parets del Vallès iniciarà dimarts que ve, 28 de març, noves plantacions d’arbratge a diversos espais del municipi

Parets del Vallès aposta pel verd a la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En aquesta ocasió es plantaran una trentena d’arbres per incrementar la cobertura d’ombra i augmentar la variabilitat de les espècies arbòries presents en els espais verds.

Els espais verds on es realitzaran les plantacions són: Entorn del camí de Can Serra – Solar de Can Roset; Protectora d’animals; correcà Can Berenguer; correcà Víctor Catalán i parc de Cal Jardiner.

L’alcalde, Francesc Juzgado, afirma que «una de les prioritats d’aquest govern és que Parets sigui un poble cada dia més verd i amb espais verds amb més ombra.

Els arbres aporten molts avantatges al nostre municipi i als nostres veïns i veïnes. Continuem treballant en aquesta línia».

Les espècies escollides són diverses, majoritàriament de fulla caduca, a fi de permetre l’entrada de llum i sol durant l’hivern i oferir ombra a l’estiu als usuaris dels parcs i jardins. Aquestes espècies són: freixes, pereres ornamentals, pruneres ornamentals, liquidàmbars, arbre de l’amor i troanes.

Són espècies amb pocs requeriments de poda, i de fet, al plantar-se en espais verds aquesta serà mínima. Totes les espècies escollides ofereixen, en alguna època de l’any, alguna característica que les converteix en estèticament i paisatgísticament molt interessants.

Notícies relacionades

Aquests trets van des de floracions prèvies a la brotada de fulles, canvis de coloració a la tardor, o petits fruits que donen aliment a ocells presents al municipi.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO