Teatre

L’espectacle ‘L’amor (no és per a mi, va dir Medea)’ de Queralt Riera arriba a Parets

L’obra és un recorregut per la vida d’una dona que creix dels 8 als 88 anys i que mostra la fragilitat, el dolor de la vida i la poca felicitat que de vegades aconsegueix esgarrapar

L’espectacle ‘L’amor (no és per a mi, va dir Medea)’ de Queralt Riera arriba a Parets
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès (Vallès Oriental) acollirà l’obra ‘L’amor (no és per a mi, va dir Medea)’ el 19 de març, a les 18.30 hores al Teatre Can Rajoler. En l’espectacle, la directora i dramaturga Queralt Riera ofereix una nova visió del mite tràgic de Medea, una crítica a l’amor romàntic i un cant a la vida.

L’obra és un recorregut per la vida d’una dona que creix dels 8 als 88 anys i que mostra la fragilitat, el dolor de la vida i la poca felicitat que de vegades aconsegueix esgarrapar. Es tracta d’un reflex del desassossec en el qual es viu i es nega, on hi ha la possibilitat de mirar la veritat íntima i afrontar-la per acostar-se a una certa pau.

Notícies relacionades

Queralt Riera  (Parets, 1978) ha participat i organitzat diferents iniciatives culturals del municipi, com ‘Veus de Parets’, un taller per acostar el teatre a peu de carrer.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO