Durant dues setmanes

Parets reformarà les seves carreteres per millorar la xarxa viària del municipi

L’objectiu principal és conservar i millorar la xarxa de carreteres del terme municipal a través del fresatge i el reemplaçament de la barreja bituminosa calenta

Parets reformarà les seves carreteres per millorar la xarxa viària del municipi

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) portarà a terme accions per estendre la vida de les carreteres fermes de la xarxa de carreteres a diferents carrers del municipi. Les accions començaran des de la segona meitat de març i tindran una durada programada de dues setmanes.

L’objectiu principal de l’acció és conservar i millorar la xarxa de carreteres del terme municipal a través del fresatge i el reemplaçament de la barreja bituminosa calenta.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha emfatitzat que «la reparació, conservació i manteniment dels nostres carrers, també en termes d’asfalt, és una de les prioritats d’aquest govern».

Zones d’actuació

Les zones on es realitzaran les accions són: el carrer condestable a Portugal, entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Prat de la Riba; el carrer Fra Francesc Eiximenis, entre el carrer de la Mina i carrer Comte de Montemolín; carrer de l’11 de setembre, entre carrer del Mediterrani i carrer de la Mola; la rotonda de l’avinguda de Francesc Macià, al voltant del carrer de Víctor Català; i el carrer Enric Ballera, entre el carrer Mossèn Urgell i el carrer Narcís Monturiol Street.

Notícies relacionades

D’altra banda, també es realitzarà el reemplaçament de la senyalització vertical i la col·locació d’una nova senyalització horitzontal amb les noves marques de carretera necessàries, així com la delimitació dels espais d’estacionament.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO