Cultura

L’espectacle ‘30 anys fent el moniato’ arriba al Cafè Teatre de Parets

La companyia de teatre Pot de Plom, amb l’actor, autor i director Xavi Castillo al capdavant, ha complert 30 anys de trajectòria

L’espectacle ‘30 anys fent el moniato’ arriba al Cafè Teatre de Parets

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès (Vallès Oriental) acollirà l’espectacle ‘30 anys fent el moniato’ de Xavi Castillo i Pot de Plom l’11 de març, a les 22.30 h, dins de la programació del Cafè Teatre a la Sala Basart Cooperativa.

L’obra es tracta d’un nou espectacle còmic de Pot de Plom que fa repàs de 30 anys de carrera i d’un humor inimitable. La companyia de teatre Pot de Plom, amb l’actor, autor i director Xavi Castillo al capdavant, ha complert 30 anys de trajectòria.

En aquest període, el grup ha creat una gran quantitat de ‘sketchs’ i personatges que han arribat a ser populars i clàssics de la companyia. Han sigut populars també les sàtires polítiques i eclesiàstiques de personatges públics com Rita Barberá o el bisbe Antonio Cañizares, que han provocat episodis de censura i polèmica en els mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

Ara, Pot de Plom vol recuperar i compartir tota aquesta trajectòria en un espectacle creat a partir d’una exposició commemorativa en la qual fan, com diuen ells mateixos, «la mateixa merda de sempre, però ordenada d’una altra manera».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO