Iniciativa municipal

Parets presenta la recopilació de cançons ‘Butxaca de cançons 2’

L’acte va comptar amb un petit concert a càrrec dels participants en la gravació de les cançons amb una coral de nens i amb suport musical

Parets presenta la recopilació de cançons ‘Butxaca de cançons 2’

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès (Vallès Oriental) va presentar el 17 de febrer la nova recopilació de cançons ‘Butxaca de cançons 2’, al parc Sot d’en Barriques. L’acte va comptar amb un petit concert a càrrec dels participants en la gravació de les cançons amb una coral de nens i amb suport musical, juntament amb els professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música de Parets.

La presentació de la recopilació va estar presidida per la vicealcaldessa de Parets i regidora d’Educació, Casandra Garcia, que va voler agrair «a tothom que ha fet possible aquest projecte de ‘Butxaca de cançons 2’, coordinat des de l’Escola Municipal de Música, però en què també han treballat les mestres d’infantil de tots els nostres centres educatius».

Notícies relacionades

La presentació de la recopilació i el concert, a més, va acabar amb una xocolatada popular per a tots els assistents a la jornada. D’altra banda, durant aquesta setmana, tots els alumnes d’Infantil 3, 4 i 5 de les escoles del municipi rebran el seu exemplar.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO