2, 3 i 4 de desembre

Parets dona inici al Nadal amb l’encesa de llums i activitats

Aquest any, amb la voluntat de «disminuir considerablement la despesa econòmica associada a la il·luminació», s’ha retardat l’acte de l’encesa al dia 2 de desembre

Parets dona inici al Nadal amb l’encesa de llums i activitats

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès (Vallès Oriental) dona el tret de sortida a Nadal amb una àmplia programació d’activitats el 2, 3 i 4 de desembre al municipi. La primera acció consistirà en la tradicional encesa de l’enllumenat de les festes de Nadal als carrers del municipi, que se celebrarà el 2 de desembre a les 7 de la tarda al parc del Sot d’en Barriques.

L’acte està obert a tots els veïns i veïnes i comptarà amb un concert de l’artista Nina Ros, que interpretarà nadales i cançons del seu últim disc i, a més, hi haurà polvorons, sucs i moscatell per als assistents. Aquest any, amb la voluntat de disminuir considerablement la despesa econòmica associada als llums de Nadal i de reduir la contaminació lluminosa, s’ha retardat l’acte de l’encesa al 2 de desembre, quan l’any passat es va fer el 25 de novembre.

A més, pel que fa a l’horari, aquest any els llums s’encendran a la mateixa hora que l’enllumenat públic i s’apagaran cada dia a les 23.30 hores excepte els dies 24 i 31 de desembre i la nit de Reis, que s’apagaran, a les 00.30 hores. En aquest sentit, a part del retard del dia de l’encesa, els nous horaris representaran una reducció energètica d’il·luminació d’una hora i mitja cada dia.

L’endemà de l’encesa dels llums se celebrarà la fira de Nadal a la plaça de la Vila amb parades dels comerços i entitats del municipi durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre. Entre les activitats destaquen el taller de castellers, a càrrec de la colla castellera Manyacs, i la inauguració de la Fira de Nadal 2022, a les 11.15 hores el 3 de desembre.

Notícies relacionades

A més, durant el cap de setmana hi haurà les parades de comerços i entitats del poble; l’Arbre dels Desitjos –una activitat en què podrà escriure o dibuixar el seu desig per al 2023 i penjar-lo a l’arbre a la plaça de la Vila–; el concurs de dibuix infantil a càrrec de la Penya Blaugrana de Parets del Vallès; el taller Decorem l’Avet de l’ASIC, a càrrec de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, i el taller Construeix el teu Tió, a càrrec de la Floristeria Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO