Activitats municipals

Parets programa la nova temporada de sessions d’astronomia per a públic adult i infantil

Totes les sessions són gratuïtes, però es requereix inscripció prèvia al portal web de l’organitzador

Parets programa la nova temporada de sessions d’astronomia per a públic adult i infantil

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (el Vallès Oriental) ha programat, a través de l’Escola de la Natura, diferents activitats d’astronomia per a públic adult i infantil per als pròxims mesos.

D’una banda, hi ha les activitats per a adults, a partir de 16 anys, que es faran a l’Observatori Astronòmic Josep Mauri. Hi ha programades tres activitats, la primera és la sessió de ‘Les imatges del telescopi James Webb’, el 7 d’octubre, a les 20 hores; el 4 de novembre, a les 19 h, la sessió ‘Història i fenòmens de l’Univers’; i el 2 de desembre, a les 19 h, la sessió ‘Astrofotografia’. D’altra banda, totes les sessions es complementaran amb l’observació de la Lluna, Júpiter i Saturn.

Quant a les activitats d’astronomia infantil, n’hi haurà una el 2 de desembre, a les 18 h, sota el títol ‘Júpiter, un planeta de mil colors’ amb l’observació amb telescopi del planeta Júpiter, i una altra el 21 d’octubre, a les 19 h, sota el títol Busquem astronautes per anar a la Lluna’ i l’observació de Saturn. Les sessions per a públic infantil estan dirigides a grups familiars amb nens a partir de 6 anys.

Notícies relacionades

Totes les sessions són gratuïtes, però es requereix inscripció prèvia al portal web de l’organitzador.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Astronomia