Ràpida actuació

La Policia Local de Parets captura una àguila ratadora ferida i l’entrega als agents rurals

La policia es va desplaçar al lloc on es trobava l’animal, pels volts de les 12 h del migdia, després de rebre l’avís d’una de les empreses del polígon a través del telèfon d’emergències 112

La Policia Local de Parets captura una àguila ratadora ferida i l’entrega als agents rurals

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Parets (Vallès Oriental) ha capturat aquest dijous, 30 de juny, una àguila ratadora ferida al polígon industrial Can Volart i l’ha entregat als Agents Rurals de la zona.

La policia es va desplaçar al lloc on era l’animal, pels volts de les 12 h del migdia, després de rebre l’avís d’una de les empreses del polígon a través del telèfon d’emergències 112 i, posteriorment van avisar al cos dels Agents Rurals.

Una vegada allà, els agents de la policia local van aconseguir capturar l’exemplar que presentava ferides i van entregar l’animal als Agents Rurals, que l’han portat al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa.

Notícies relacionades

La captura també ha sigut comunicada al centre de recollida d’animals protegits l’Escola de la Natura de Parets, que últimament ha vist intensificada la seva tasca com a equipament col·laborador de la Generalitat en la rebuda d’espècies salvatges i exòtiques.

Llegeix totes les notícies de Parets del Vallès a EL PERIÓDICO Parets