Per 14,5 milions d’euros

Adif adjudica les obres de remodelació de quatre estacions entre Parets i la Garriga

Es tracta dels treballs previs a la duplicació de la via, que permetrà incrementar el nombre de circulacions

Adif adjudica les obres de remodelació de quatre estacions entre Parets i la Garriga

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
ACN

Adif ha adjudicat aquest dijous les obres de remodelació de quatre estacions entre Parets del Vallès i la Garriga per 14,5 milions d’euros.

Els treballs es portaran a terme a les estacions de Parets del Vallès, Granollers-Canovelles, Les Franqueses del Vallès i La Garriga, i tindran un termini d’execució estimat de 28 mesos, segons ha informat Adif a través d’un comunicat.

Les actuacions, adjudicades a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) integrada per Obrascón Huarte Lain i Agrupación Guinovart Obras i Servicios Hispania, formen part dels treballs previs a la duplicació de la via en el tram Parets del Vallès-la Garriga, que permetrà incrementar el nombre de circulacions i reduir els temps de viatge.

La remodelació al detall

Els treballs consistiran en l’allargament i ampliació de les andanes perquè arribin als 210 metres. Segons Adif, això permetrà l’aturada de trens tipus CIVIA de cinc cotxes en doble composició. També se substituiran els passos per als vianants entre andanes per passos inferiors adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Notícies relacionades

Pel que fa a les actuacions a la via, s’eliminaran els aparells que quedin en desús i es col·locaran els elements necessaris per facilitar el canvi de vies. A més, es renovarà l’estructura de la via i s’adequarà el sistema d’electrificació a la nova configuració de les estacions.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO