Projecte clau dels dos últims mandats

La inauguració de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora marca el final de la remodelació del Barri Antic de Parets

Els treballs de la primera fase van començar el 2017 amb la renovació de Travessera i Barcelona

La inauguració de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora marca el final de la remodelació del Barri Antic de Parets

Ayuntamiento de Parets del Vallès

1
Es llegeix en minuts
Joan Salicrú
Joan Salicrú

Periodista

ver +

El diumenge dia 26, a les dotze del migdia, Parets del Vallès es vestirà de gala per celebrar l’acte d’inauguració de la reforma dels carrers de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora, finalitzant la tercera fase del procés de recuperació del centre històric de la ciutat després que en la primera es remodelessin els carrers de Travessera i de Barcelona i en la segona, el carrer Major.

Es tracta d’una de les apostes clau dels dos últims mandats, per la qual es vol recuperar el nucli històric del municipi, invertint la prioritat entre vehicles i vianants per crear espais de proximitat i de relació entre els veïns. Els treballs de la primera fase van començar el 2017.

Dins de les actuacions que s’han portat a terme en aquests dos vials destaca la renovació de tot el paviment així com la retirada del cablatge aeri de llum, telèfon i fibra òptica i la renovació de la xarxa de clavegueram. També s’ha ampliat la zona verda existent fins ara, plantant arbres i arbustos a la cantonada de Ferrer i Guàrdia amb Barcelona.

El pressupost de les obres, que s’haurien d’haver acabat abans de l’estiu segons la previsió municipal, ha sigut de 327.00 euros i l’execució ha anat a càrrec de l’empresa Servidel, SLU.    

Notícies relacionades

La jornada d’inauguració comptarà amb els parlaments institucionals i el tall de la cinta, al migdia. Abans, a partir de les 10.30, es portaran a terme tallers i jocs infantils a càrrec de LabCreatiu.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO