Sisena Edició

El consorci Besòs-Tordera bateja els Premis de Treballs Acadèmics amb el nom de Sergi Mingote

  • L’entitat ha canviat la denominació de l’esdeveniment en honor a l’alpinista i exalcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, recentment mort

  • Mingote també va ser impulsor i expresident de la institució Consorci Besòs-Tordera entre 2011 i 2018

El consorci Besòs-Tordera bateja els Premis de Treballs Acadèmics amb el nom de Sergi Mingote
1
Es llegeix en minuts

El Consorcio Besòs-Tordera ha presentat aquest dimarts la sisena edició dels premis de treballs acadèmics de la Fundació RIVUS, que a partir d’ara portaran el nom de Sergi Mingote, que va ser el seu impulsor i l’expresident de la institució entre 2011 i 2018.

En honor a aquest alpinista, que va ser alcalde de la seva localitat natal, Parets del Vallès, i va morir el 16 de gener passat quan atacava el cim del K-2, l’entitat canvia la denominació de l’esdeveniment per destacar la tasca de Mingote com a impulsor d’aquests guardons el 2016 i pel seu paper en l’educació ambiental entre nens i joves.

L’objectiu d’aquests premis és promoure i reconèixer els estudiants de cicles formatius i de batxillerat que fan investigacions sobre aspectes relacionats amb l’aigua i els entorns fluvials, preferentment de les conques del Besòs i del Tordera.

Notícies relacionades

Els estudiants que vulguin participar en aquesta convocatòria del curs lectiu 2020-2021, que encara la seva sisena edició, poden presentar els seus treballs fins al 4 de juny.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA