Ocupació

L’Ajuntament de Parets contracta 37 veïns a través de plans i programes d’ocupació

  • 34 persones s’han contractat a través de plans d’ocupació local i tres més a través de programes d’ocupació de la Generalitat

  • L’objectiu de la contractació és «millorar i fomentar l’ocupació i ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic de Parets»

  • Aquest dimarts 21 de gener s’ha celebrat la sessió de benvinguda a la Sala Basart

L’Ajuntament de Parets contracta 37 veïns a través de plans i programes d’ocupació
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets arrenca el 2021 contractant 34 persones a través dels Plans d’Ocupació Locals amb contractes de sis mesos de durada i amb possibilitat de pròrroga. Ha sigut aquest dimarts 21 de gener quan s’ha celebrat la sessió de benvinguda a la Sala Basart, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jordi Seguer; la segona tinenta d’alcaldia, Neus Jordà; i la regidora de Foment de l’Ocupació, Promoció Econòmica i Recursos Humans, Carme Herrero.

En la present convocatòria, expliquen, s’han ofert 34 places agrupades en dotze perfils: conserge, manteniment i neteja (1); conserge i atenció al públic (1); auxiliar de la llar i neteja (3), operari/a de neteja i vigilància de la via pública i parcs (12); operari/a de la brigada de manteniment (4); auxiliar administratiu/a polivalent (4); auxiliar administratiu/a per a serveis jurídics i socials (1); agent cívic de mobilitat (2), tècnic/a en jardineria i/o horts (1); monitor/a de reforç escolar (3); inspector de la via pública (1) i mestre/a (1).

Durant la sessió, Herrero ha destacat «la bona acollida que han tingut els plans d’ocupació d’aquest any, als quals s’han presentat prop de dues-centes persones».

Contribuir al desenvolupament econòmic de Parets

Paral·lelament, el consistori paretà també ha participat en programes subvencionats per la Generalitat per contractar persones de «col·lectius específics» en situació d’atur. Així, en el marc del programa Garantia Juvenil, s’ha contractat una persona, des del mes de desembre passat i durant sis mesos, per fer tasques de suport en l’organització i dinamització dels casals de gent gran.

D’altra banda, s’han contractat dues persones més del programa ‘Treball i Formació’ en què l’Ajuntament de Parets participa en dos projectes: el projecte ‘Covid’, a partir del qual durant nou mesos una persona és contractada a tall d’agent cívic, i el projecte ‘Dona’, en el qual s’ha contractat durant un any una conserge i auxiliar administrativa.

Notícies relacionades

Des de l’ajuntament recorden que l’objectiu de la contractació és «millorar i fomentar l’ocupació i ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic de Parets».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA