durant el 2020

L'Ajuntament de Parets del Vallès acorda amb CASSA millorar la xarxa municipal d'aigua

L'objectiu és resoldre les problemàtiques que han sorgit a les tuberies, algunes encara de fibrociment, i dur a terme diferents treballs d'urbanització

captura-de-pantalla-2020-06-03-a-las-182102

captura-de-pantalla-2020-06-03-a-las-182102

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Parets del Vallès i l’empresa CASSA, concessionària del servei de subministrament d’aigua al municipi, han acordat les actuacions previstes durant aquest any a la xarxa d’aigua potable, amb l’objectiu de resoldre les problemàtiques que han sorgit a les tuberies, algunes encara de fibrociment. També s’han acordat diferents treballs d’urbanització i actuacions de millora de caràcter divers.

El més destacat serà la renovació de tota la xarxa de tuberies d’aigua del carrer Alfons XIII, des de l’avinguda de Catalunya fins al passeig de la Ribera. Aquesta actuació s’executarà durant el 2020 i anirà lligada amb el reasfaltatge de tot el carrer per on actualment passa el carril bici. L’obra està considerada com a prioritària en el marc de les actuacions de les regidories de Via Pública i Serveis Urbans.

També està previst resoldre la problemàtica que presenten les tuberies d’aigua del carrer Batista i Roca amb Sant Sebastià i la del carrer Raval amb l’av. Ntra. Sra. de Montserrat.

Durant aquest 2020 també s’executarà la segona fase del projecte de sectorització de la xarxa d’aigua potable de Parets i es repararà el pas de la tuberia de la Riera Seca per donar impuls al pou IV, situat al límit del terme municipal de Lliçà de Vall.

Fons de reposició

Totes aquestes inversions formen part del fons de reposició que l’empresa Aigües Sabadell aporta anualment a l’Ajuntament de Parets. Del mateix fons es pagarà la renovació de les tuberies d’aigua del parc de la plaça Espanya i els carrers Ferrer Guàrdia i Aurora, al Barri Antic.

Des de l’ajuntament es valora molt positivament l’actuació de millora a la xarxa de tuberies d’aigua, considerant que en ple segle XXI ja no hi hauria d’haver tuberies de fibrociment.

Notícies relacionades

Les actuacions formaran part del projecte de renovació integral del carrer Alfons XIII, que ha sigut impulsat conjuntament amb la regidoria d’Urbanisme, i que s’executarà al llarg d’aquesta legislatura en el marc del pla de millora de voreres. Es preveu que les obres puguin iniciar-se durant els mesos d’estiu.

Més notícies de Parets