durant tot el mes

Parets del Vallès es prepara per a un març feminista

El gran esdeveniment, conegut a la localitat com el 'Març de Dones', omplirà la ciutat d'espectacles de teatre, debats, concentracions, tallers, caminades populars i exposicions a favor de la igualtat

jcarbo47271828 dia dona190308182856

jcarbo47271828 dia dona190308182856 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Anna Rocasalva

Parets del Vallès es prepara per a un març feminista. El gran esdeveniment, conegut a la localitat com el ‘Març de Dones’, està conformat per una multiplicitat d’activitats enfocades a les dones i a la reivindicació feminista, en contra del sistema patriarcal i a favor de la igualtat.

El tret de sortida d’aquest esdeveniment –que fa anys que se celebra a la localitat del Vallès– serà el dimecres 4 de març, amb la xerrada ‘Ocupació i cures: dues dimensions de la vida quotidiana’. A partir de llavors, espectacles de teatre, debats, tallers, caminades populars i exposicions feministes s’aniran succeint, de vegades de forma simultània, durant tot el pròxim mes a Parets del Vallès.

Cartell del Març de Dones a Parets / Ajuntament de Parets

Quant a les activitats més destacades, despunta la concentració mixta ‘Ens volem vives’, el dissabte 7 de març, a les 20h, a la plaça de la Vila; i la lectura del manifest institucional, també a la plaça de la Vila, el 9 de març, a les 12h.

Així mateix, la localitat vallesana també ha previst la ‘Marxa Violeta: Parets Feminista’: una caminada popular per la igualtat, de 10 km, per la zona dels Gallecs, amb un vermut musical inclòs. La marxa es farà divendres 20 de març, amb sortida a les 10h del Casal de Joves Cal Jardiner.

Tampoc podia faltar el tradicional ‘Sopar de Dones’, el 20 de març, a les 21h a la Sala Basart Cooperativa. Per assistir-hi cal inscriure’s a Cal Jardiner, del 17 de febrer fins al 19 de març, perquè les places són limitades.

Activitats a la biblioteca

Notícies relacionades

Durant tot el mes de març, a la Biblioteca Can Rajoler es farà una exposició de llibres de temàtica feminista, així com clubs de lectura i lectura de contes relacionats amb aquest tema.

Més notícies de Parets