piscina Municipal Miguel Luque

Reobre la piscina municipal de Parets després de la reparació de l'avaria en el sistema d'escalfament de l'aigua

Per compensar les molèsties i inconvenients causats pel tancament de la piscina, l'ajuntament preveu bonificacions en les quotes dels usuaris i abonats afectats

100223-piscina-i-pista-can-butjosa-piscina 7-1581421019

100223-piscina-i-pista-can-butjosa-piscina 7-1581421019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La piscina Municipal Miguel Luque de Parets del Vallès reobre les seves portes després de la reparació de l’avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua, que va provocar-ne el tancament a mitjans del mes de gener. 

L’obertura serà efectiva dilluns, 17 de febrer, en l’horari habitual de l’equipament i, el diumenge anterior, 16 de febrer, de 10 a 15h, tindrà lloc una jornada de portes obertes per visitar les instal·lacions.

Els treballs que s’han dut a terme durant aquestes setmanes han consistit en la substitució de l’acumulador trencat que refredava l’aigua dels vasos i les dutxes; la reparació de la deshumectadora, i la substitució de les 32 dutxes dels vestuaris, que a partir d’ara comptaran amb un regulador de temperatura de l’aigua.

D’altra banda, aquest dilluns van començar les obres d’arranjament i condicionament del nou vestíbul que, aviat, comptarà amb un nou sistema d’accés informatitzat. Els treballs continuaran fins a l’acabament de l’obra, tot i que l’equipament funcionarà amb normalitat.

Amb l’objectiu de compensar les molèsties i inconvenients causats pel tancament de la piscina, el govern municipal preveu bonificacions en les quotes dels usuaris i abonats afectats.

L’Ajuntament continuarà amb les inversions a la piscina Miguel Luque durant tota la legislatura amb la reparació de la coberta, la renovació de part dels vestidors per a grups i l’arranjament de conducte principal, que té fugues importants d’aigua des de l’any 2017.

Bonificacions i reintegraments

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Parets del Vallès aplicarà, en la quota de soci del pròxim trimestre, la bonificació corresponent, amb motiu del tancament temporal de la piscina municipal Miguel Luque, a causa d’una avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua. En el cas dels abonats que s’hagin donat de baixa, es procedirà al reintegrament en el compte bancari on estava domiciliat el pagament

Més notícies de Parets