PER A LA INVESTIGACIÓ DE MALALTIES MINORITÀRIES

Parets recapta fons per a la Marató de TV-3 amb un vermut musical, un bingo, una subhasta i una xocolatada

Durant tot el dissabte 14 de desembre, l'Ajuntament i el Casal de Joves de Cal Jardiner han preparat múltiples activitats per a tota la ciutadania des de les 12 del migdia fins a les vuit del vespre

1568897143015

1568897143015

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Parets, a través del Casal de Joves de Cal Jardiner, organitza per al dissabte 14 de desembre, una sèrie d’activitats amb l’objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3, que aquest any destinarà els recursos a la investigació de les malalties minoritàries.

Es tracta d’un conjunt d’actes, oberts a tota la ciutadania, que duraran des de les 12 del migdia, fins a les vuit del vespre.

Vermut i subhasta

Els actes començaran a les 12 hores, a Cal Jardiner, amb un bingo i un vermut musical a càrrec de l’Escola de Música Centre d’Estudis Musicals María Grever. 

A les 14 hores, es farà una paella popular amenitzada per Tambors de Parets. I, just després de dinar, es farà la subhasta d’un quadro cedit pel pintor paretano Lluís Navarro, ‘Sito’.

El donatiu mínim per participar en el dinar és de 3 euros i les inscripcions estaran obertes fins al dimarts 10 de novembre.

Activitats a la plaça de la Vila

Una vegada acabada la subhasta, els Tambors de Parets acompanyaran tot el que vulgui fins a la plaça de Vila on, a les 17.30 hores, tindrà lloc la presentació dels actes.

A les 17:35 hores es farà una exhibició del Ball de Gitanes seguida d’una ‘masterclass’ de country, l’actuació de La il·lusió no te edat i, a les 19 hores, hi haurà la xocolatada per a la Marató al preu de 2 euros. 

Cap a les 19.15 hores, es farà una ‘masterclass’ amb l’Associació Balls de Saló Parets i, mitja hora després,l’actuació d’Ànimes de Foc, a càrrec de Diables Parets.

Paral·lelament, a la plaça hi haurà diversos estands i tallers de les entitats Ara Sarau, Parets contra el Càncer, Colla del Ball de Gitanes i Diables Parets.

Notícies relacionades

Les activitats finalitzaran a les 20 hores, amb el sorteig d’una panera de Nadal.

Més notícies de Parets