04 juny 2020

Anar al contingut

DE MÚSIC A ESCRIPTOR

Gerard Quintana visita Parets del Vallès per parlar de la seva novel·la 'Entre el cel i la terra'

Dijous, 7 de novembre, el popular músic i escriptor serà a la biblioteca Can Rajoler presentant la seva obra sobre una història d'amor durant l'època franquista

El Periódico

Gerard Quintana visita Parets del Vallès per parlar de la seva novel·la 'Entre el cel i la terra'

Mar Vila

Dijous, 7 de novembre, a les 18.30 hores, el popular músic i escriptor, Gerard Quintana, visitarà la biblioteca Can Rajoler per parlar de la seva primera novel·la ‘Entre el cel i la terra’.

‘Entre el cel i la terra’ és una història d’amor que transcorre a la Barcelona dels anys 60 i 70, durant l’època franquista. És el relat d’uns personatges que busquen la llibertat en la seva manera de viure i d’estimar, i en la qual també la música juga un paper important.

Gerard Quintana (Girona, 1964) va iniciar la carrera de periodisme a la UAB i la d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És conegut per ser el cantant de la banda gironina Sopa de Cabra des del 1986 i l’autor de cançons com ‘Camins’ o ‘El Far del Sud’.

Amb gairebé vint i cinc treballs discogràfics realitzats i més de dues-centes cançons i adaptacions, aquesta és la seva primera incursió en la ficció literària.

El 2002 es va publicar el llibre ‘Què pensa Gerard Quintana’ a partir de converses amb el periodista David Talleda. El 2012 va publicar el llibre ‘Més enllà de les estrelles’, amb el fotògraf David Julià, on narra la trajectòria de Sopa de Cabra a partir dels tres concerts de celebració dels 25 anys del grup al Palau Sant Jordi de Barcelona, ​​el 9, 10 i 11 de setembre del 2011.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA