PER LES SEVES NOTES I ELS SEUS PROJECTES

Parets guardona nou alumnes de matrícula i els docents de l'Escola Lluís Piquer amb els Premis al mèrit educatiu

La condecoració té com a objectiu fer un reconeixement públic al valor de l'esforç i la constància dels estudiants i del professorat del municipi

premis-mrit-educatiu-1571910840

premis-mrit-educatiu-1571910840

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ha entregat els premis al mèrit educatiu 2019, de la mà de l’alcalde republicà, Jordi Seguer, i de la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldia, Casandra Garcia, un un acte institucional que va tenir lloc el dimecres 23 d’octubre.

Els premis de reconeixement al mèrit educatiu tenen com a objectiufer un reconeixement públic al valor de l’esforç i la constància de l’alumnat i del professorat del municipi.

El premi a la millor nota de les PAAU per a alumnes de Batxillerat, dotat amb 300 euros, va recaure en Helena Rodríguez Pérez, i el premi a la millor nota de selectivitat per a alumnes de Cicles Formatius, dotat també amb 300 euros, va ser per a Gerard Galindo Tomás, els dos estudiants de l’Institut Torre de Malla.

El premi a la millor nota de Batxillerat ha sigut per a Sara Jiménez Castillo; el de millor nota de Cicle Formatiu de Grau Superior, per a Victoria Sofía Inger Sust, i el premi a la millor nota de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, per a Esther Jorquera Martínez.

Quant al premi a la millor nota de treball d’investigació de Batxillerat sobre un tema d’especial rellevància per al municipi, es va atorgar a Alba Portella Ferràs pel seu treball ‘Mengem plàstics? Anàlisi d’aliments d’origen marí a la recerca de microplàstics’. El jurat va triar aquest treball «per la seva temàtica actual i d’interès social. Per ser un treball científic que, alhora, ressalta valors vinculats amb el respecte pel medi ambient i la necessitat de conscienciació de la població». A més, es va posar de manifest «la bona estructura, presentació i il·lustració».

El premi final d’etapa de primària es va concedir a Albert Guinau Puerta de l’Escola Vila Parietes, i Silviano Vidiella Mas de l’Escola Pompeu Fabra. Quant al premi final mèrit escolar de secundària, va recaure en Nerea Zambrano Yeguas.

Notícies relacionades

En aquesta edició, el Premi al mèrit docent s’ha atorgat a l’Escola Lluís Piquer pel projecte ‘The school waste is in our hands’, coordinat per Rosa Maria Melgosa i María Dolores Giménez.

Més notícies de Parets