09 jul 2020

Anar al contingut

ACCIÓ POLICIAL

Augmenten els controls de la Policia Local de Parets del Vallès per detectar infraccions de trànsit

Els agents han pogut identificar un 20% més de conductors que conduïen sota els efectes de l'alcohol o les drogues

El Periódico

Augmenten els controls de la Policia Local de Parets del Vallès per detectar infraccions de trànsit

La Policia Local de Parets del Vallès ha augmentat en els últims mesos els controls de vigilància del trànsit, amb l’objectiu de detectar les infraccions comeses i augmentar la seguretat viària al municipi. 

Fruit d’aquests controls, els agents han pogut identificar un 20% més de conductors que conduïen sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Contra els incendis

Segons l’Ajuntament, durant aquest estiu, la Policia Local de Parets també ha actuat en vuit conats d’incendis que han sigut sufocats amb molta rapidesa. 

La prevenció duta a terme durant les èpoques de més calor ha fet que no s’hagin produït més incendis i que, els acabats d’originar, s’hagin pogut apagar ràpidament. 

La prevenció ha consistit en la preparació dels terrenys, la vigilància i la utilització del dron.

Persones vulnerables

Els agents també han identificat un augment en el nombre d’incidents en què es trobaven involucrades persones d’edat avançada. 

Les patrulles han hagut d’entrar a domicilis on persones grans havien caigut o sofert algun accident que, fins i tot, en alguns casos, els impossibilitava moure’s per avisar familiars o els serveis d’emergències. La solitud és un problema social que afecta especialment les persones grans.

Durant els últims mesos s’han practicat tres detencions per casos de violència de gènere, s’ha rescatat un home que havia quedat atrapat en un pou situat dins de la seva propietat, i s’ha aconseguit trobar un home que s’havia perdut.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA