CONTRA L'INCIVISME

Parets vol millorar la neteja i la seguretat del veïnat del Mirador de Gallecs

En la reunió conjunta amb els veïns i l'ajuntament, la policia local també ha destacat que, a part del vessant policial, també és important actuar "a escala social"

ayuntamiento-parets-del-valls

ayuntamiento-parets-del-valls

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Parets del Vallès, Jordi Seguer; la regidora coordinadora de Barris, Neus Jordà, i la regidora Kènia Domènech, juntament amb la policia local i els Mossos, van mantenir una reunió el 30 de juliol, amb veïns de l’entorn del Mirador de Gallecs per tractar qüestions relacionades amb l’incivisme.

A més de donar a conèixer algunes de les actuacions de millora que ja s’han dut a terme, des del consistori es va adoptar el compromís de continuar millorant l’espai en aspectes com el manteniment i la neteja de la via pública, el civisme, la seguretat i la convivència.

En aquesta línia, l’endemà van entrar en funcionament les càmeres de seguretat instal·lades a la plaça i l’ampliació de la vigilància policial.

Notícies relacionades

L’inspector en cap de la policia local, Juan Pérez, destacava que "és important actuar des de diferents àmbits, no només a escala policial, sinó també des d’altres vessants socials".

Més notícies de Parets 

Temes:

Incivisme