TRANSPORT RODAT

La celebració de la Festa Major d'Estiu de Parets del Vallès modifica el recorregut dels autobusos

Hi haurà afectacions en diverses línies fins al 30 de juliol

img 7237 web-1563527474

img 7237 web-1563527474

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A causa de la celebració de la Festa Major d’Estiu a Parets del Vallès, els diferents recorreguts dels autobusos que donen servei al municipi es veuran lleugerament alterats.

El primer que s’ha vist afectat és el Bus Express, des del 22 de juliol. I és que, fins al dimarts 30 (inclòs), el carrer de Víctor Català està tancat al trànsit rodat a causa de la fira.

Segons informa el consistori, el pas alternatiu del Bus Express es farà com en anys anteriors. És a dir, en direcció a la Vall del Tenes, tindrà parades a l’avinguda de Francesc Macià i l’avinguda de Catalunya Camp de les Peces. I, en direcció a Barcelona, tindrà les parades a la plaça de la Vila i a l’avinguda de Francesc Macià, a la rotonda amb Víctor Català.

Bus Sagalés

Per als que hagin d’agafar el Bus Sagalés (línia Bigues/Granollers-Bcn), s’ha de tenir en compte que diumenge 28 de juliol, de 22.30 a 23.30 hores, i el dilluns 29 de juliol, de 22 a 00 hores, hi haurà talls a l’avinguda Catalunya a causa dels Correfocs i del castell de focs artificials.

Bus urbà

Quant al bus urbà, a partir de les 18 hores del divendres 26, i fins al dilluns 29, quedaran tallats els carrers de Ponent, la Fàbrica i Sant Antoni.

Així doncs, la tornada del bus urbà pel barri Cerdanet es farà per l’avinguda Lluís Companys fins a l’avinguda Catalunya, en direcció a Lliçà de Vall.

No obstant, el dissabte 27 de juliol, de 7 a 11 hores, l’avinguda Lluís Companys quedarà tallada i la pujada es farà pel carrer Sant Antoni.

Bus de Festa Major

Finalment, aquest diumenge 28, de 22.30 a 23.30 hores, i el dilluns 29 de 22 a 00 hores, el recorregut per l’avinguda de Catalunya es farà en pujada per l’avinguda de Lluís Companys i es traslladarà la parada de davant de l’Escola Lluís Piquer a la parada davant l’edifici de la Policia Local.

Notícies relacionades

Les parades alternatives seran a l’avinguda Lluís Companys amb el carrer Major, Sant Antoni amb carrer Raval, i avinguda Francesc Macià amb Víctor Català.

Més notícies de Parets 

Temes:

Transports