POBLES GERMANS

Parets convida els alcaldes de Chilluévar i Sao Tomé a la festa major d'estiu

Les tres ciutats es troben agermanades perquè als anys 60 centenars de persones procedents de la Sierra de Cazorla, a Jaén, es van establir a la localitat vallesana oriental

acte-durant-les-festes-populars-de-chilluvar-on-van-assistir-ciutadans-de-parets-i-representaci-institucional

acte-durant-les-festes-populars-de-chilluvar-on-van-assistir-ciutadans-de-parets-i-representaci-institucional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès ha convidatels alcaldes de Chilluévar i Sao Tomé a la festa major d’estiu. 

Les dues poblacions ubicades a Jaén es troben agermanades amb la localitat del Vallès Oriental i, segons informa el consistori, el nou equip de govern vol continuar mantenint l’estret vincle entre poblacions.

Així, doncs, l’alcalde, Jordi Seguer, ha enviat una carta a José Luis Agea, alcalde de Chilluévar, i a Francisco Jiménez, alcalde de Sao Tomé, en la qual ha manifestat la “màxima voluntat per continuar amb la relació entre pobles”, i els ha informat que, del 26 al 29 de juliol, Parets celebrarà una nova edició de la festa major d’estiu. 

Seguer els ha escrit per explicar-los que li agradaria “poder comptar amb la seva presència i entaular noves línies de col·laboració entre municipis”.

Pobles germans

Hermanados-Agermanats és un projecte fruit del vincle entre les poblacions de Chilluévar, Sao Tomé i Parets del Vallès, que va néixer gràcies al fenomen migratori dels anys 60 i 70, dècades en què més de 600 persones procedents de la Sierra de Cazorla, a Jaén, es van establir a Parets. 

Notícies relacionades

Al cap de mig segle, les poblacions de Chilluévar, São Tomé i Parets del Vallèses van agermanar per mantenir els vincles entre les poblacions. I ara, el nou equip de govern ha expressat la seva intenció de mantenir el vincle entre les tres institucions i la ciutadania.

Més notícies de Parets