INCENDIS EVITATS

La policia de Parets evita la propagació de dos incendis

La policia local identifica tres menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar dos incendis

incendi-parets-2

incendi-parets-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La matinada del 2 de juliol, la policia local de Parets ha treballat en l’extinció d’un conat d’incendi en uns camps del camí del Bosquet, pertanyent al terme municipal de Lliçà de Vall, cap a les 4 de la matinada. En l’actuació també hi han intervingut el cos de Bombers i la policia local de Lliçà de Vall.

El foc ha provocat que la carretera comarcal C55 estigués tallada a l’altura del carrer de Sant Antoni de Parets i ha afectat mitja hectàrea d’una nau abandonada.

Tres nois identificats

D’altra banda, la policia local de Parets ha identificat tres joves menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar dos incendis: un darrere del pavelló i un altre al carrer de Lepant.

La ràpida actuació dels agents de la policia i del cos de Protecció Civil va fer que l’incendi no es propagués i, a continuació, van posar els fets en coneixement de la família dels menors, ja que, si s’han produït danys a la via pública, els pares i mares en seran els responsables civils.

Mesures de prevenció davant del risc d’incendis

L’inspector en cap de la policia local de Parets ha explicat que hi estan “molt a sobre, sobretot durant les hores més complicades del dia. Patrullem tot el municipi amb la col·laboració de Protecció Civil per prevenir incendis”.

La policia local de Parets continua "fent vigilància activa a peu del territori amb les patrulles de vigilància i amb la utilització del dron, un aparell volador que els permet identificar el focus d’un incendi amb prou antelació perquè aquest no arribi a produir-se", expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

Davant de l’alt risc d’incendis a tot el territori, l’Ajuntament de Parets afirma que continua treballant "per segar els espais de camp i les zones amb més perill d’incendis i, si és necessari, envia requeriments als propietaris de solars privats perquè els mantingui en condicions òptimes per evitar nous incendis".

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA