JARDINERIA SOCIAL

La ciutadania de Parets del Vallès acull el projecte 'Parets amb flors' amb una alta participació

La iniciativa es dirigeix a jubilats que volen continuar en actiu, persones sense espai per cultivar, i ciutadans amb temps lliure i amb ganes de compartir, entre d'altres

presentacio-parets-amb-flors-a-ca-noms

presentacio-parets-amb-flors-a-ca-noms / memoriadepez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns passat 10 de juny, al Casal de Ca n’Oms i al Casal Asoveen, es va donar a conèixer el nou projecte ‘Parets amb flors'.

‘Parets amb flors’ és un projecte transversal de caràcter social i mediambiental, que té per objectiu utilitzar la jardineria com a nexe d’unió entre la població i, alhora, treballar per a la transformació dels carrers i espais verds del municipi.

‘Parets amb flors’ s’adreça a persones jubilades que volen continuar en actiu; persones sense espai per cultivar; i famílies i persones amb temps lliure amb ganes de compartir, entre altres. I aquesta població paretana heterogènia va ser la que va assistir a l’acte de presentació de dilluns.

"Parets amb flors" és un projecte transversal, de caràcter social i mediambiental que té les veïnes i els veïns de Parets com a protagonistes". Així presentava la proposta l’alcalde en funcions de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, davant el gran nombre d’assistents que van omplir els casals durant la presentació.

Notícies relacionades

Xerrades a càrrec d’especialistes, sessions formatives i tallers, així com la fira de ‘Parets amb flors’ són algunes de les accions previstes, a més de la formació en l’àmbit de la jardineria i les flors, que s’aniran fent al municipi.

Més notícies de Parets 

Temes:

Roses