ACTIVITATS CULTURALS

L'Escola Municipal de Música de Parets celebra la 20a edició de la Setmana Cultural

Els dies 14, 15 i 16 de maig, famílies, alumnes i professors podran compartir la seva passió per la música i els instruments amb activitats obertes a tota la població

escola-musica-municipal

escola-musica-municipal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Continuen les activitats per a tota la població aquest mes tan especial per al municipi de Parets del Vallès. A la celebració de la Setmana de la Família se li uneix la commemoració de la Setmana Cultural, duta a terme per l’Escola Municipal de Música del municipi, i que aquest any arriba a la seva 20a edició.

Així doncs, els dies 14, 15 i 16 de maig, famílies, alumnes i professors podran compartir la seva passió per la música i els instruments.

Les activitats començaran aquest dimarts 14 de maig, a les 17.30 hores, amb jocs al parc de la Linera, dirigits als alumnes dels programes BÀSIC de l’escola: un Trivial musical interactiu, un taller per a adults i un taller de 'beatbox' amb exhibició, obert a tota la població.

Les activitats continuaran el dimecres 15, a les 19 hores, amb la tradicional botifarrada per a pares, alumnes i professors, al parc de la Linera, on també està previst una activitat amb karaoke.

El dijous 16, a partir de les 17:45 hores, davant l’escola, tindran lloc diferents activitats com el concert de primavera, a càrrec dels grups d’iniciació musical; un taller de manteniment d’instruments de corda; i un taller dirigit els pares i mares d’alumnes que podran conèixer les dificultats i els avantatges dels instruments que toquen els seus fills i filles.

Les activitats tancaran el mateix dijous amb el concert de peces en diferents formats de cambra, a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música.

Preinscripcions el curs 2019-2020

Notícies relacionades

D’altra banda, del 13 al 24 de maig, de 16 a 21 hores a la mateixa escola, s’obre el període de preinscripcions per cursar els diferents estudis musicals que ofereix el centre. 

Més notícies de Parets 

Temes:

Música