ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA

Parets celebra la 12a edició de la Setmana de la Família amb activitats en centres educatius i biblioteques

Durant set dies s'ha previst un ampli ventall d'activitats que inclouen jocs, trobades, tallers, gimcanes, pintura, exposicions o xerrades, entre altres

180520-cloenda-setmana-familia-web69

180520-cloenda-setmana-familia-web69

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per 12è any consecutiu, Parets del Vallès celebra la Setmana de la Família, prenent com a referent el 15 de maig, Dia Mundial de la Família. Aquest any, els actes tindran lloc des d’aquest dilluns 13 fins al 19 de maig.

L’objectiu de la celebració és compartir i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la implicació i la participació en els centres.

Durant tota la setmana, l’Escola de la Naturalesa, l’Escola Municipal de Música, les biblioteques municipals, així com els centres educatius i les guarderies municipals han previst un ampli ventall d’activitats que inclouen jocs, trobades, tallers, gimcanes, pintura, exposicions o xerrades, entre altres.

En el marc de les activitats, es reprèn la confecció de coixins solidaris per a dones que tenen càncer, que es farà aquest dilluns 13 de maig, a partir de les 15 hores, a l’Acesco. Els coixins s’entregaran als hospitals que donaran a dones que han sigut operades o tenen càncer de mama.

La programació es tancarà el diumenge 19 de maig, a partir de les 11 hores, amb una festa al parc la Linera que comptarà amb tallers de manualitats, tallers d’art amb sorra i maraques, castell de sorra de colors, carpa per a nadons, jocs en grup, taller de biodansa en família i un dinar-pícnic.

Notícies relacionades

La Setmana de la Família és un programa d’activitats organitzat per la Xarxa de Debat Educatiu amb i per a les Famílies i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Més notícies de Parets 

Temes:

Família