BALANÇ INFORMATIU LOCAL

Les 5 notícies clau de Parets del Vallès el 2018

Aquest 2018, no només Barcelona ha sigut notícia a Catalunya: les ciutats metropolitanes també han sigut epicentres d'interès informatiu

En aquesta peça fem balanç de l'any destacant les 5 fites periodístiques més rellevants del 2018 al municipi del Vallès Oriental

cim-manaslu-3x8000-1

cim-manaslu-3x8000-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest 2018, no només Barcelona ha sigut notícia a Catalunya: les ciutats metropolitanes també han sigut en diferents moments de l’any epicentres d’interès informatiu. A continuació, fem balanç de l’any destacant les 5 fites periodístiques clau del 2018 a Parets del Vallès (Vallès Oriental), un dels municipis que integrenl’oferta informativa de les Edicions Locals de EL PERIÓDICO.

1. Sergi Mingote deixa l’alcaldia de Parets per obrir una nova etapa esportiva. Després de set anys com a batlle, el carismàtic alcalde és rellevat per la seva mà dreta, Francesc Juzgado. Ara, l’exalcalde està a mig camí d’aconseguir el seu repte esportiu i solidari, que incloul’ascensió de sis vuitmils en un any sense ajuda d’oxigen artificial, fita que seria un rècord Guinness.

2. Parets incorpora càmeres als vehicles i els agents de la policia local. És el primer municipi de Catalunya a implementar aquesta mesura 'de transparència' i de caràcter 'dissuasiu'. Es tracta de dues càmeres unipersonals, compactes i portàtils, que portaran dos agents de la policia local a l’uniforme, amb un sistema de bloqueig i monitoratge; i dues càmeres més al cotxe, per controlar els detinguts.

3. Un bus nocturn per evitar agressions masclistes. Durantes les festes majors de l’estiu, les dones de Parets tenen un bus nocturn a demanda. És a dir, que les paretanes poden demanar la detenció del vehicle entre dues parades amb la intenció de guanyar seguretat i evitar agressions.

4. El patinador Pau García es proclama campió del món en categoria júnior. El paretà, exemple del bon moment que viu el patinatge artístic català, tanca temporada com a campió d’Espanya, d’Europa i del món amb només 17 anys.  

Notícies relacionades

5. L’Ajuntament de Parets crea una regidoria dedicada als animals. Laura Lozano, és la responsable d’aquesta nova carpeta. Aquesta regidoria treballarà en contra de l’abandonament i el maltractament, protegirà els animals davant de situacions perilloses i vetllarà el compliment de les ordenances municipals en relació amb els animals.

Més notícies de Parets