El vermell s'imposa

Parets busca 600 Santa Claus per a la seva carrera solidària

Els donatius d'aquesta activitat seran per comprar joguines per als nens de la localitat

parets

parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CorreParets arriba a la seva tercera edició amb un nou repte: aconseguir 600 participants vestits de Santa Claus. L’Ajuntament de Parets del Vallès, conjuntament amb Càritas i Don Dino, ha decidit aquest any ampliar el nombre de participants d’aquesta carrera esportiva i solidària que tindrà lloc diumenge 23 de desembre.

Més enllà de l’augment de la participació, aquest any els participants d’aquesta carrera solidària, a part de la barba, de la gorra i la samarreta, també podran disfrutar d’una xocolata a la línia d’arribada gràcies al nou patrocinador, el BBVA i el restaurant Can Parera.

Tota la recaptació d’aquest esdeveniment es destinarà a joguines per a les nenes i nens de les famílies més necessitades del poble. Les inscripcions es poden fer per 3 euros i fins al divendres 21 de desembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, la Piscina Miguel Luque, el Centre Cultural Can Rajoler, el restaurant Can Parera i a les oficines del BBVA de Parets.

Notícies relacionades

Amb aquesta iniciativa, segons ha explicat l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, en la presentació de la cursa "volem omplir d’il·lusió, solidaritat i color l’anella esportiva de Parets".

Més notícies de Parets