Banderes espanyoles

Pintades espanyolistes a les façanes i al mobiliari de Gallecs

L'associació de veïns demana una condemna dels fets per part de tots els partits polítics

gallecs

gallecs

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gallecs, nucli rural i paratge natural protegit pertanyent als termes municipals de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Parets, Montcada i Reixach, Lliçà de Munt i Lliçà de Vall, han aparegut aquest dijous diverses pintades, concretament banderes espanyoles, a les façanes d’edificis particulars, com l’Agrobotiga, i en mobiliari urbà.

L’Associació de Veïns de Gallecs, mitjançant el seu compte de Twitter, ha denunciat les pintades, que es produeixen enmig de la polèmica dels llaços grocs, i ha reclamat una condemna immediata de tots els grups polítics: “Si us plau, #fachas de #Mollet, embruteu el vostre espai, que nosaltres no pintem a casa vostra. Esperem una condemna immediata de tots els grups polítics”.

Poc després dels fets, Jordi Seguer, portaveu d’ERC de Parets, també demanava una reacció per part de Ciutadans: “Esperem que les brigades de neteja de Ciutadans eliminin en les pròximes hores totes les pintades als espais públics i privats de Gallecs. ¿D’això també en dieu retirar llaços? Total condemna”.

Notícies relacionades

I a aquesta petició i condemna també s’hi afegia Mollet en Comú: “Condemnem totalment aquests actes que destrossen l’entorn, la via pública i les llars. Rebuig de l’incivisme i falta de respecte. Esperem també el rebuig per part de totes les forces polítiques”.

Més notícies de Parets