¿Tens talent?

Parets organitza un concurs per trobar els millors artistes del país

La localitat vallesana ofereix una oportunitat a tots aquells que creguin tenir una habilitat artística

talents

talents

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Tens una habilitat artística i la vols compartir? Des de fa tres anys Parets del Vallès organitza el seu particular concurs de talents, amb la intenció que “persones amb habilitats tinguin per primera vegada l’oportunitat de pujar a un escenari i compartir el seu art amb d’altres”, explica Kike Aranda, de l’Escola de Ball Elit Dance i un dels promotors d’aquesta iniciativa.

Talent Parets, organitzat per l’Ajuntament de Parets del Vallès, l’escola de dansa Elit Dance i el Centre d’Estudis Musicals Maria Grever, està obert a persones més grans de 3 anys no té límit de disciplines artístiques. Per l’escenari de Parets poden passar des de cantants, músics, rapsodes, mags o malabaristes. Qualsevol habilitat és acceptada.

“Hi participen persones a títol personal, algunes vinculades a centres de dansa o cant, però també d’altres que mai no han demostrat el seu talent en públic. La majoria dels participants tenen entre 10 i 18 anys, perquè en aquesta edat un té més valor; però és molt emocionant escoltar una senyora de 80 anys cantant una sarsuela”, explica Aranda.

Per poder participar només s’ha d’omplir una fitxa disponible a talent.parents.cat i enviar un vídeo de 120 segons.  Hi ha temps fins al 2 de juliol. Tots els inscrits, dividits en categories (de 3 a 10 anys, d’11 a 17 anys i més grans de 18 anys), hauran de mostrar el seu talent en un càsting públic i davant del jurat el 7 de juliol a la Sala Basart Cooperativa.

Notícies relacionades

I, finalment, només els seleccionats pel jurat participaran en la gran final, que tindrà lloc el diumenge 29 de juliol a la plaça de la Vila. Els guanyadors de cada categoria rebran 500 euros, beques d’estudi i actuaran a la festa major d’estiu de Parets.

Més notícies de Parets