La Bicicletada del Besòs, amb sortida a Parets, pedalejarà per la celiaquia

Cada quilòmetre equivaldrà a 0,10 euros, que seran destinats a la investigació

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS

Per segon any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs, organitzada pel Consorci Besòs Tordera.

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

 

La novetat d'aquest any és que la pedalada també servirà per recaptar fons per a la celiaquia, d'aquí que s'hagi afegit l'etiqueta #Kmperlaceliaquia.

La tradicional bicicletada se suma a les activitats que organitza l'Associació Celíacs de Catalunya amb motiu del seu 40è aniversari.

QUILÒMETRES APADRINATS

Cada quilòmetre, que estarà apadrinat per l'empresa catalana Proceli, líder en la fabricació de productes sense gluten, equivaldrà a 0,10 euros, que seran destinats a la investigació en patologies relacionades amb la ingesta de gluten a través de la Segona Beca Celíacs Catalunya. L'objectiu és arribar als 20.000 quilòmetres entre tots els participants.

L'arribada serà al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on s'organitzarà una festa de l'esport i la natura.

 

Notícies relacionades

La prova també compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet, i la Diputació de Barcelona.  

Més notícies de Parets del Vallès