28 maig 2020

Anar al contingut

L'Ajuntament de Parets del Vallès paga les factures a 17 dies

El rebut mitjà de l'IBI passa dels 635,34 euros l'any 2015 a 633,79 l'any passat

EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

La ràtio del termini mitjà de pagament de l'últim trimestre de l'any 2016 de l'Ajuntament de Parets del Vallès és de 17 dies. Això significa la meitat del termini màxim de pagament previst per llei, segons informen fonts del consistori.
 
L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, afirma que "estem molt satisfets perquè seguim reduint el període de pagament de les factures. Segons les mateixes fonts, els últims trimestres de l'any 2015 i 2014, el termini mitjà de pagament va ser de 26 i 29 dies".
 
Una altra dada econòmica que Mingote destaca és el preu del rebut mitjà de l'IBI, que també ha baixat, passant dels 635,34 euros l'any 2015 a 633,79 l'any passat.
 
Mingote valora molt positivament aquestes dades que "posen de manifest el bon treball que també en matèria econòmica està desenvolupant el consistori" i recorda que "l'excel·lent estat actual dels comptes municipals permet garantir amb total garantia la prestació dels serveis municipals i inversions previstes en el Pla d'Acció Municipal (PAM)".
 
Finalment, el deute pendent d'altres administracions amb l'Ajuntament és de poc més d'un milió d'euros per part de la Generalitat i 350.000 € per part de la Diputació de Barcelona.
 
En aquest sentit, l'alcalde de Parets, valora positivament "l'esforç per part del govern català de començar a eixugar el deute pendent amb l'Ajuntament", però insiteix que continuaran "reclamant aquests diners que ja hem avançat i que ens permetran donar un millor servei".

Més notícies de Parets del Vallès a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: IBI