Malbaratament de ‘glamur’

Oscars 2023: Els millors vestits de la festa de ‘Vanity Fair’ després de l’entrega de premis

Oscars 2023: Els millors vestits de la festa de ‘Vanity Fair’ després de l’entrega de premis

EFE/EPA/NINA PROMMER

4
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Premis Oscar no són només la gala cinematogràfica més important del món, sinó que també es converteixen en un dels esdeveniments de la moda per excel·lència, ja que les artistes més famoses del planeta enlluernen a l’alfombra vermella amb els seus millors ‘looks’.

La nit no acaba quan s'acaba la gala, perquè després de l’entrega de les famoses estatuetes arriben les exclusives festes posteriors als Oscars, on les estrelles que assisteixen a l’esdeveniment llueixen nova vestimenta i aquelles que no han desfilat pel Dolby Theatre de Los Angeles (els Estats Units) mostren la seva proposta d’elegància i glamur.

La festa per excel·lència

Entre les ‘partys’ de la nit gran del cine n’hi ha una que sens dubte acapara el major nombre d’actrius, actors i models per metre quadrat: la de la revista Vanity Fair.

La festa ha tingut lloc al Wallis Annenberg Center for the Performing Arts de Beverly Hills (Els Ángeles) i en aquesta, estrelles com Gigi Hadid, Sophie Turner, Sharon Stone, Naomi Watts, Cate Blanchett, Salma Hayek o Kate Hudson, entre d’altres, ens han regalat els ‘looks’ més espectaculars de la nit.

A continuació et mostrem els estilismes favorits de la vetllada.

Michelle Yeoh

Michelle YeohLa guanyadora de l’Oscar a Millor Actriu d’aquest any per la pel·lícula ‘Tot a la vegada a tot arreu’ va enamorar amb un disseny de tall recte i escot paraula d’honor, de lluentons roses, negres i platejades, amb una maxi flor brillant sota el pit. El seu millor complement: l’estatueta daurada.

Gigi Hadid

Gigi HadidImpressionant, la ‘top-model’ va enamorar amb un vestit vermell del dissenyador nord-americà Zac Posen ple de drapejats amb un escot tipus ‘bardot’ i tall sirena molt sexi que s’ajustava perfectament a les seves corbes. La seva rossa melena pentinada amb ones anys 50 ens va traslladar directament a l’època daurada del cine.

Salma Hayek

Salma HayekSi a la gala va acaparar totes les mirades amb un disseny de lluentons vermell, a la festa de ‘Vanity Fair’ va tornar a presumir de cos enfundant-se en un ajustadíssim vestit de lluentons platejats amb gran escot en ve baixa amb detalls d’encaix negre de Gucci. L’actriu demostra que als seus 56 anys continua sent pura sensualitat.

Kate Hudson

Kate HudsonL’actriu de ‘Como perder a un chico en 10 días’ va elegir un afavoridor vestit fúcsia amb pronunciat escot, silueta sirena i voluminoses mànigues asimètriques amb flors en 3D.

Sharon Stone

Sharon StoneSi cal definir amb un sol adjectiu el ‘look’ de l’actriu, seria ‘elegància’. La protagonista d’‘Instint Bàsic’ va apostar pel groc amb un espectacular vestit capa amb flors brodades en blanc de Dolce&Gabanna, que va acompanyar amb un petit bolso del mateix color.

Cate Blanchett

Cate BlanchettSempre perfecta, l’actriu guanyadora de dues estatuetes i nominada aquest any a una altra per la seva interpretació a »Tar», va lluir un sobri disseny bicolor. L’estilisme estava compost per un ‘top’ solt estil hel·lènic amb espatlles estructurades i màniga llarga en blau cobalt, rematat en una faldilla recta negra amb una petita cua.

Emily Ratajkowski

Emily RatajkowskiLa model, que ens té acostumats a vestimentes molt sensuals, va tornar a deixar poc a la imaginació amb un sofisticat disseny transparent de Feben amb cordons que recorrien el seu cos des de les espatlles fins a la cintura.

Kaia Gerber

Kaia GerberAcompanyada pel seu nòvio, Austin Butler (que es va quedar sense l’estatueta per la seva interpretació d’Elvis Presley a ’Elvis’) la filla de Cindy Crawford va enlluernar amb un impressionant vestit metal·litzat, amb obertura a la faldilla, escot cout out i esquena al descobert de Celine.

Sophie Turner

Sophie TurnerMalgastant amor amb Joe Jonas, la protagonista de ‘Juego de Tronos’ va apostar per Louis Vuitton amb un encertat vestit negre ple de purpurina amb capa fluida i faldilla degradé.

Christina Aguilera

Christina AguileraLa cantant va presumir de corbes amb un ajustat disseny de vellut negre amb gran cua i escot creuat de lluentons platejats.

Naomi Watts

Naomi WattsEtèria i radiant, la ‘deessa de banús’ es va coronar com una de les més ben vestides de la festa amb un disseny de Givenchy amb cos cotilla simulant la seva roba interior i plomes en el baix.

Olivia Wilde

Olivia WildeDe les més sorprenents de la nit, l’actriu va deixar sense paraules amb un disseny asimètric amb una sola màniga i caiguda en color blanc, de Gabriela Hearst, que deixava a la vista un sostenidor de cuir negre molt rocker.

Chrissy Teigen

Chrissy TeigenAcompanyada pel seu marit, el cantant John Legend, la top-model va ser de les més acolorides de la nit amb un disseny creuat multicolor de Zuhair Murad ple de joies i plomes.

Rita Ora

Rita OraLa cantant va lluir un vestit tipus cotilla de Weiderhoeft amb escot paraula d’honor amb volanderes i faldilla de tul a joc.

Kendall Jenner

Kendall JennerLa supermodel va arrasar amb un vestit vintage de Jean Paul Gaultier del 2008 amb silueta sirena ple de detalls daurats i pronunciats escots.

Marion Cotillard

Marion CotillardMusa de Chanel, la francesa va vestir de la Maison amb una enigmàtica alhora que sòbria granota amb capa d’encaix en color negre.

Sofia Vergara

Sofia VergaraPura sensualitat, l’actriu va assistir a la festa amb el seu marit, Joe Manganello, i un ajustadíssim disseny paraula d’honor amb brodats de lluentons que recreaven motius vegetals.

Hailey Bieber

Notícies relacionades

Hailey BieberLa dona de Justin Bieber va lluir un vestit asimètric de Saint Laurent amb guant incorporat en una de les mànigues i espatlla amb pronunciat volum.

Hunter Schafer

Hunter SchaferL’actriu d’‘Euphoria’ va ser de les més atrevides de la nit amb un look d’Ann Demeulemeester amb un brevíssim top blanc en forma de ploma i faldilla setinada en blanc.

Temes:

Festes Moda Cine