Masclisme

El manual del ‘senyoro’

Laporta és alfa i omega del món senyoril, baixant d’un avió amb la copa de la Lliga europea com si l’hagués guanyat ell 

2
Es llegeix en minuts
El manual  del ‘senyoro’

Si t’ofèn la paraula senyoro, no en tinguis cap dubte. Ets un senyoro. Però perquè et quedi més clar, et donaré uns tips perquè et reconeguis ràpidament. Si ets una senyora, atenta, perquè és important reconèixer-lo per poder engegar-lo al més aviat possible. Per començar, el senyoro es defensarà dient que no és masclista, en comptes de dir que és feminista. T’explicarà coses que ja saps, t’obligarà a escoltar-les i et farà sentir malament si no ho fas. El senyoro no dialoga. El senyoro és monologuista i tu has d’escoltar, aplaudir i callar. El senyoro voldrà conduir el teu cotxe. Aquest apunt és important. ¡El teu cotxe! Ho farà fins a aconseguir que t’oblidis de conduir i depenguis totalment d’ell per anar d’un costat a l’altre. El senyoro diu que no és masclista perquè té mare i germanes. El senyoro et posarà la tele quan pugis a casa seva i no baixarà la tapa del vàter quan entri a la teva.

Notícies relacionades

El senyoro saltarà a defensar al seu gènere cada vegada que parlis sobre qualsevol cosa que t’ha passat com a dona. Saltarà dient que no tots els homes són iguals. El senyoro et dirà que no escoltes i et demanarà que abaixis el to quan expliquis alguna cosa de manera apassionada. Després hi ha el senyoro de Tinder, que en la primera cita s’ofendrà si li demanes que t’ensenyi el dni o no entendrà que et faci por anar a casa seva primer de tot. El senyoro no empatitza amb la inseguretat i la por que patim les dones. La culminació del senyoro arriba el dia en què, en un esdeveniment qualsevol, envoltat de dones desconegudes, es posarà en la vostra conversa i sense dubtar-ho us dirà que la violència de gènere no existeix.

Sí amigues, això ha passat. I nosaltres ens hem aixecat i no li hem dedicat al senyoro ni mig segon. Perquè al primer signe de senyoro, cal fugir com si s’hagués d’acabar el món. El senyoro menysprearà les dones que aconsegueixen èxits, apartant-les i ocupant el seu lloc. Un exemple recent és el senyor Laporta, que és alfa i omega del món senyoril, baixant d’un avió amb la copa de la lliga europea com si l’hagués guanyat ell. Perquè el senyoro no estima les dones. No les estima ni les respecta. Ni guanyant la Champions.

Temes:

Champions