Fer-ho al cotxe

2
Es llegeix en minuts
Fer-ho al cotxe

Fa setmanes, direm que a l’amic d’un amic, persona en edat d’anar-se’n a un hotel per a segons quines coses, el van enxampar uns agents de l’autoritat fent l’amor al seu cotxe. La situació va ser molt incòmoda, i mai millor dit; estar en el que estàs i veure’s sorprès per la cara d’un agent a l’altre costat d’un vidre entelat és un ensurt dels grans.

Al veure’s descobert pels agents va tocar recompondre’s molt de pressa amb el quadre de quedar-se amb la camisa mig a fora, el sostenidor d’ella sortint per sota del seient i la vergonya de sentir-se enxampat a una edat que no toca. Pel que sembla, el guàrdia va picar la finestreta i va fer senyals que abaixessin el vidre.

"Bona tarda", diu l’agent. "¿Què fan vostès aquí?". La pregunta sobrava, ja que era més que evident el que feien: un cul a l’aire no enganya. No obstant, a l’amic del meu amic se li va acudir mentir sabent que allò no portava enlloc. Estàvem parlant tranquil·lament, va dir a l’agent. El que va seguir a això va ser una multa per practicar sexe en la via pública.

Hi ha confusió sobre si és o no legal practicar sexe al teu cotxe; abans ho fèiem sense preguntar-nos res. A finals dels vuitanta, fer l’amor en un Simca 1000 era vist amb molta naturalitat entre la gent jove; ara, pel que es veu, és més compromès. Segurament està d’acord amb aquesta regressió de llibertats en la qual hem caigut d’un temps ençà. L’amic de l’amic es debat entre si pagar la multa o no; ell argüeix que la vergonya que va passar juntament amb la seva parella ja hauria de ser prou càstig.

Notícies relacionades

Segons la meva opinió em sembla una bestiesa multar per disfrutar amb una altra persona, sempre dins del consentiment, en l’àmbit del teu cotxe, perquè: ¿de què ens serveixen els seients abatibles si no és per a aquests moments de sexe furtiu?

Una altra cosa molt diferent és que estigui prohibit fer-ho mentre se circula. Això ja és una altra cosa, ja que qualsevol distracció al volant és molt perillosa, fins i tot el sexe oral, que al cap i a la fi, vulguis o no, al girar els ulls en blanc, un perd de vista la carretera.

Temes:

Sexe Cotxes