L’edat

Esterexpósitooo

Dani Martín demostra que la seva homenia passa pel que ell entén que és una transgressió però que, noi, d’això no EN té res

2
Es llegeix en minuts
Esterexpósitooo

Laura Fa

Tota la setmana que crido dins del meu cap el nom d’una actriu que desconeixia fins ara. Ester Expósito. Dani Martín, ex d’El Canto del Loco, li ha dedicat una cançó molt enganxosa, cridant el seu nom a la tornada, que ha aixecat les armes i s’ha endinsat encara més en l’enorme fossa que ens separa uns i dels altres, sempre, en tot. Sigui quin sigui el tema, sempre hi ha una guerra.

Notícies relacionades

Per als no introduïts, resulta que Dani Martín (47), que fa 20 anys "es ficava" al llit amb la mare del seu amic José i ja ens deixava rígides les seves contemporànies, ara canta que el torna boig una noia de 24. A veure, ni ell es va inventar allò de les MILF ni és el primer que se sent atret per una dona a qui dobla l’edat. Senzillament demostra que la seva homenia passa pel que ell entén que és una transgressió però que, noi, d’això no té res. El desig sempre va solt i sol ser més interessant quan s’amaga en llocs menys evidents. No conec Ester Expósito, però tant de bo la seva personalitat i manera de ser la facin encara més atractiva.

L’altre és la flama que s’encén amb cada cosa que passa. Tot és més que un debat, tot és una guerra. La bretxa cultural i ideològica és enorme i constant, potser això en si sol ja és una victòria, però el pitjor és que no pots presentar ni una mica de dubte o reserva perquè si no ja ets sospitós de. La cançó de Dani Martín no és res de l’altre món, tret que s’enganxa de mala manera, es balla sola de principi a final i se t’escapa l’Esterexpósitooooo sense voler, i llavors ja pot semblar que estàs comprant el masclisme, ¡masclista!, però tampoc pots presentar el teu més que seriós retret sobre la foto de portada de la cançó, una Ester amb cara de nena bocabadada, sàpiguen imaginar-se l’expressió, perquè llavors ja ets una feminazi amargada. Bé, doncs ni l’un ni l’altre. Només una mica de decepció amb el cantant, que tant ens va acompanyar quan teníem 20 anys (i els pares d’Expósito es devien estar coneixent), per ser tan tòpic. Ja ho sabem, els de la seva quinta: el pont dels 40 als 50 fa molt vertigen i cadascú ho porta com pot.

Temes:

Dani Martín