APUNT

Estimat Darder

1
Es llegeix en minuts
Estimat Darder

@RCDEspanyol

De veritat que ho estic deixant, que m’estic desintoxicant, que tot i que cada vegada opino menys, continuo llegint reflexions a les xarxes socials exigint a Sergi Darder que retorni al club el que l’entitat l’ha valorat. He escrit exigint, sí: exigint sense conèixer-lo, des del no-res, des del balcó de casa, en calçotets i amb la samarreta de tirants posada, amb un tuit escrit a les 2 del matí... Així que m’atreveixo a dir al meu estimat homònim:

Estimat Sergi... Fes el que et surti del ‘router’. En el cas que et quedis, per la raó, que sigui, perfecte. I moltes gràcies pel teu futbol. Ajuda’ns a ascendir. Que llegeixo que hi ha qui et diu que tu també vesties la nostra samarreta i que has descendit dues vegades. És correcte. Però nosaltres també ho hem fet. I fot. Sabem que fot. Però també has pujat. Com el club i com nosaltres. I estar a Primera enorgulleix. I esperem que, si et quedes, tornem a pujar. 

En el cas que no et quedis. Doncs també perfecte i gràcies. Perquè ni deus res a l’Espanyol, ni tampoc el club et deu res. Compte: posem en valor que Chen paga al dia a tots els seus proveïdors i empleats, que jo sàpiga, és clar. Així que sense deutes mutus, agraïment mutu.

Notícies relacionades

I mira que soc un romàntic. D’aquells a qui sempre li ha encantat que un futbolista militi en un únic club durant tota la seva carrera. I dels que quan fan un petó a la samarreta ho senten de veritat. Si te’n vas em fotrà, però ho entendré. És la TEVA vida i el TEU futur. I els TEUS diners. Però m’encantaria veure’t amb l’elàstica periquita i a Primera en la 2024-25. 

Acabo amb una tonteria. Ha dit Laporta: «Si fitxem un jugador del Girona és per ajudar el Girona». Perfecte. Ajudar és bonic i solidari. Tan sols dos apunts després d’aquesta frase paternalista. El primer és que el Barça també ens ha va ajudar fitxant-nos Urruti, Ramos, Marcial, Soler, Valverde, Pichi Alonso, etc.,... I el segon apunt: convé recordar que el Reial Madrid va ajudar el Barça amb 60 milions d’euros l’any 2000 fitxant Luis Figo. Un ‘besi’.

Temes:

Sergi Darder