Vuitanta- set

Vuitanta- set

Marcos López

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

La victòria per la mínima a La Romareda ens regala el dret, ara sí, a il·lusionar-los amb la normalitat de jugar a Primera. Alerta amb el concepte: que la nostra il·lusió sigui sinònim de la normalitat de competir a partir de l’agost a la màxima categoria de la Lliga espanyola, a la qual hem militat un total de 87 vegades, mentre que tan sols sis (massa són, per a mi) a Segona Divisió.

Per analitzar la història crec oportú fer un repàs de la recent, perquè, tot i que no soc amic de rabejar-me amb els mals moments, si observo el recent passat esportiu de l’equip no se m’acut cap altre terme que miserable.

Abans de la victòria a La Romareda contra el Saragossa (que és quinzè), i malgrat que no vaig percebre un Ramis en absolut disgustat, es va empatar a Santo Domingo contra l’Alcorcón (que és penúltim) i també es va empatar a casa contra l’Osca (que és setzè). Aquest és el nostre passat recent.

I ara demanem (¿exigim?) guanyar el Tenerife (que és tretzè). Però és que demanem poqueta cosa i ens conformem amb poc. Només volem tornar a la nostra normalitat. La que ens recorda un passat de 87 temporades a Primera Divisió.

El rècord de derrotes

Som un club que té el rècord de derrotes a Primera. Un total de 1.152 partits en què l’acabem dinyant. És clar. Perquè hem militat 87 anys. Ho torno a escriure, ara en lletres, perquè sembla que el nombre té poca importància: vuitanta-set temporades a Primera Divisió.

Notícies relacionades

També tenim una xifra curiosa: disposem, en percentatge i en xifres, d’un nombre més gran de partits perduts que guanyats: un 47% per als primers i un 35% que van acabar en victòria. És clar. Però és que hem estat 87 temporades a Primera Divisió.

No s’aturen aquí els rècords: també tenim a Primera un nombre més gran de gols encaixats que marcats: 4.146 gols en contra davant 3.812 a favor. És clar. Però és que hem estat 87 temporades a Primera. ¿Quants clubs espanyols voldrien tenir aquestes xifres.

Temes:

LaLiga Espanyol