Seny i diversió

Seny i diversió

FC ANDORRA

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

No, no i no. No ens confonguem. Aquest diumenge s’enfronten l’RCD Espanyol contra el FC Andorra. Que ens quedi clar: l’Espanyol NO juga contra Piqué. D’acord, és el propietari de l’Andorra. Però realitzem un paral·lelisme equànime: quan ens enfrontem al Reial Saragossa no tenim al cap que juguem contra Jorge Mas, propietari a més de l’Inter de Miami, actual club de Messi, Alba i Sergio Busquets, entre d’altres.

Però ve el FC Andorra, club fundat el 1942, des de 1948 adscrit a la Federació Espanyola de Futbol i que sempre ha militat en diferents categories del futbol ibèric. Amb l’actual temporada, el FC Andorra suma dues temporades a Segona Divisió. Dues.

Entenc la ràbia que al món periquito generi el màxim accionista de l’equip tricolor, perquè mai desaprofita el moment per menysprear el nostre equip, club i els nostres seguidors. Ho porta a la sang. I tot i que crec que en els últims anys un servidor ha trobat a faltar que algun símbol periquito fes de Piqué, amb pulletes constants als altres, m’encantaria que durant tot el partit tinguéssim un comportament semblant al que manifesta l’afició del Cadis, catxonda, divertida i optimista, i passéssim olímpicament del personatge. No s’ho mereix, perquè tot i que ningú confirmi ni desmenteixi si estarà diumenge a la llotja, crec que per poc que pugui hi anirà i, no ho dubtin, la seva intenció serà muntar l’espectacle. Seny i diversió, please.

Notícies relacionades

Vull apuntar en les meves últimes línies que, per a mi, carregar contra un àrbitre quan te’n foten sis en una eliminatòria de la Champions és de perfil cutre i l’antítesi de l’elegància al no reconèixer un fracàs. La resta sona a fumar en catximba.

¡Ah! No se m’oblida que aquest dissabte hi ha a la Dani Jarque un partit homenatge a un dels nostres: Fernando Molinos, l’exemple de futbolista vaixell insígnia. No ens oblidem mai d’agrair als que en el passat van defensar la samarreta periquita amb passió i noblesa. Glòria als herois. I seny.