Llimona & vinagre Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Gwyneth Paltrow: la nòvia dels més guapos posa nota

L’actriu, que no sol tenir pèls a la llengua, es va avenir sense objeccions a qualificar sexualment els seus antics nòvios en el joc Brad o Ben

4
Es llegeix en minuts
Gwyneth Paltrow: la nòvia dels més guapos posa nota

Rick Bowmer / Efe / EPA

A Gwyneth Paltrow les coses li acaben sortint bé, per alguna cosa el seu nom tan difícil de pronunciar significa en gal·lès ‘sort’ o ‘felicitat’. Té bon karma, que diria el prospecte de qualsevol dels productes de Goop, l’exitosa empresa d’estil de vida que posseeix i amb la qual va comercialitzar articles tan estrafolaris com una caríssima espelma amb l’olor de la seva vagina o pedaços per equilibrar l’energia corporal.

La inoblidable Viola de Lesseps de ‘Shakespeare in love’ acaba de guanyar un judici a l’home que la va denunciar després d’un accident d’esquí que va passar el 2016 i que va ser judicialitzat tres anys després. El demandant, un optometrista jubilat, afirmava que havia patit una lesió cerebral després que l’actriu impactés amb ell en una pista nevada de Utah. Per això, li va reclamar tres milions d’euros que després va rebaixar a 300.000.

Menys sobreactuada, l’oscaritzada intèrpret va contraatacar assegurant que va ser ell qui va col·lidir contra la seva esquena, i li va demanar una indemnització d’un dòlar i els honoraris dels seus advocats, que no han de ser poca cosa. Després de vuit dies d’un judici seguit al minut per televisions i xarxes socials, amb anàlisis exhaustives del vestuari triat per Paltrow per oferir la imatge més innocent, i crítiques jocoses a algunes de les seves respostes («¿Què vaig perdre per culpa de l’accident? Doncs un dia i mig d’esquí en família»), el jurat li va donar la raó sense cap gènere de dubtes.

«Et desitjo el millor», va xiuxiuejar al marxar la guanyadora al seu contrit acusador, que li va respondre «gràcies, estimada». Qui necessita una sèrie de Netflix o un paper en una superproducció amb espectacles judicials com aquest, amb final feliç.

Perquè Paltrow, que parla un castellà perfecte perquè va fer un intercanvi d’adolescent a Talavera de la Reina, no es prodiga per les pantalles des que fa quatre anys va tornar a encarnar Pepper Potts a ‘Els venjadors’, i es va acomiadar del seu personatge perquè, en les seves pròpies paraules, ja no està en edat de calçar-se més les malles.

En forma

La qualitat dels seus músculs abdominals, exhibits fa uns dies a la gala dels premis de la moda de Los Angeles, desmenteix, no obstant, qualsevol prejudici sobre el seu gran estat de forma als 50 anys. Dieta paleolítica, dieta flexiteriana, «matar-se de gana» en les seves pròpies paraules, i una rutina d’exercici físic que no abandona ni que hagi sortit la nit d’abans amb el seu actual marit, el productor Brad Falchuk, amics com Cameron Díaz i el seu marit, o els ducs de Sussex, que el cap de setmana passat van celebrar amb sushi i la flor i la nata de Hollywood la festa postcoronació de Carles III. Segur que Enric i Meghan van trobar en la protagonista d’‘Emma’ unes orelles empàtiques i bons consells per a les ruptures familiars incruentes, com el «desemparellament conscient» que ella mateixa va gestionar amb el seu exmarit Chris Martin, el vocalista de Coldplay i pare dels seus dos fills, Apple i Moses. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

De la seva envejable llista d’amors va ser convidada a parlar fa poc en el pòdcast de comèdia i consells ‘Call her daddy’. És en aquest tipus d’espais, sovint presentats per celebritats, on últimament els famosos es troben al seu aire per relatar intimitats i oferir les seves opinions a tomba oberta. Gwyneth Paltrow, que no sol tenir pèls a la llengua i va ser una de les fonts oficials en la investigació periodística sobre els abusos del productor Harvey Weinstein a un bon nombre d’actrius, es va avenir sense objeccions a qualificar sexualment els seus antics nòvios en el joc Brad o Ben.

Notícies relacionades

Podria pensar-se que puntuar amants és cosa d’homes, però també el #MeeToo va acabar amb aquest privilegi. De manera que així sabem que Ben Affleck era «tècnicament perfecte» al llit, tot i que ella preferiria tornar a ficar-se al llit amb Brad Pitt, amb qui tenia «una gran química» i va arribar a comprometre’s, però va trencar perquè no es trobava preparada per al matrimoni.

Segons el seu relat, ell se li va declarar mentre eren a l’Argentina rodant ‘Set anys al Tibet’. Va ser un moment molt romàntic, tot i que ja no recorda què li va dir exactament l’actor d’‘Ocean’s Eleven’. I què més. Si pots oblidar una cosa així, és que la vida t’ha donat altres coses més importants per emmagatzemar al teu disc dur. I en aquest cas tornem al principi, quan dèiem que hi ha dones amb sort fins i tot en el nom de pila.