Mutilació genital femenina Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Parlàvem de ‘squirting’, vam topar amb l’ablació: coses que continuen passant

2
Es llegeix en minuts
Material per explicar els perills de l’ablació, en una imatge d’arxiu.

Material per explicar els perills de l’ablació, en una imatge d’arxiu.

Algunes creiem que el món està canviant. Som independents, obertes de ment i molt modernes. Ens envoltem de persones intel·ligents i no sortim de la nostra bombolla. Error. Aquest és el motiu pel qual és tan necessari viatjar de tant en tant, per no pensar que certes coses ja no passen o mirar cap a un altre costat. L’altre dia vaig tenir l’oportunitat de conèixer Kali Sudhra, una treballadora sexual especialitzada en tallers amb perspectiva feminista. El seu enfocament principal és explorar i presentar la sexualitat dissident, desafiant directament l’heteronormativitat blanca utilitzant el porno i la seva plataforma com a mitjà.

Notícies relacionades

Vaig assistir a un dels seus famosos tallers de ‘squirting’. Sí, aquesta pràctica sexual que consisteix, resumint-ho molt, a aconseguir que les dones ejaculem. És molt interessant, prens consciència de com és el teu cos per dins, aprens coses i passes una estona envoltada de dones de diferents edats que es troben en un espai segur per comentar i parlar de sexe sense tabús. En un moment donat, una d’elles, es va apartar del grup i em va preguntar com es podia estimular el clítoris des de dins si s’havia produït una circumcisió. Em vaig quedar una mica bloquejada i vaig preguntar: ¿circumcisió? Sí. Va contestar ella. La van operar i li van treure la part exterior del clítoris. La vaig mirar molt seriosa i li vaig dir: ¡No blanquegis la mutilació genital femenina! A la teva amiga (em va parlar d’una amiga) el que li han fet és una mutilació. Una ablació de clítoris.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ella va assentir i a mi em va explotar el cap. ¿Com pot ser que aquestes coses continuïn passant? És la primera vegada que conec un cas així en primera persona i la veritat és que em vaig sentir una mica incòmoda. Allà, parlant de sexualitat d’una manera tan bonica i lliure. Em vaig sentir malament per totes aquestes dones que continuen patint al món aquesta violència tan bèstia i injusta. Però també em vaig sentir esperançada. Si algú així és capaç d’entrar en una botiga eròtica per no conformar-se amb el ‘No plaer’ pretès, és que alguna cosa estem fent bé. Per sort, és impossible eliminar la part interna del clítoris. Per molt que els foti a alguns. 

Temes:

Sexe Ablació