Dilema a TV-3 Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Buenafuente i el retorn: ¿Messi o Puigdemont?

Va deixar clar Buenafuente que no es deixa acovardir pels portaveus uniformats de ‘les xarxes socials’

2
Es llegeix en minuts
Buenafuente i el retorn: ¿Messi o Puigdemont?

«Que bé que has vingut», es deuria dir Messi si per Sant Esteve va veure l’especial ‘Curraràs’ de Buenafuente a TV-3. Senzillament brillant i demostrant que és el millor humorista –sens dubte, monologuista– que hi ha a Catalunya i per tant a Espanya.

El que va fer Buenafuente a Lleida va ser suprem. Teatre, televisió, humor, de qualitat, només a mercè de gent que en el que fa no té rival. Incisiu i elegant, sorneguer i tendre. Si aquesta és l’aposta del nou equip de govern de la CCMA per a l’entreteniment, ho han brodat.

Va començar fort, sens dubte, Buenafuente. Perquè al cap de pocs minuts va plantejar un dilema provocatiu, amb sorna. ¿O Messi o Puigdemont? O sigui, si haguessis de decidir que només pot tornar un dels dos. Quina dificultat per a un Laporta. I va apuntar feridor, el nostre Capri coetani: «Tampoc s’està tan malament a Waterloo».

Va deixar clar Buenafuente que no es deixa acovardir pels portaveus uniformats de ‘les xarxes socials’. Ell, no. Va fer el seu brillant monòleg sense condicions. I és clar que va enervar els fanàtics que posen el crit al cel per l’‘espanyolització’ de TV-3. S’ha de ser molt imbècil o quadriculat per no reconèixer el talent i aplaudir-lo. O per donar la brasa contra TV-3 amb una estelada nuada al coll. Sovint, de convers. Sol passar que quan pretens fer ja crescudet el que no vas fer de jovenet, caus en el ridícul més vergonyós només apte per a altres adeptes a la causa de la mateixa guisa. Amb Buenafuente van estar molt rabiosos per la seva al·lusió al ‘Legítim’. No toleren cap blasfèmia.

Notícies relacionades

Buenafuente tornarà amb honors a TV-3 si Déu vol. No ja perquè amb ‘Curraràs’ escombrés la competència fregant el 30%. Ha de tornar –aquí s’apuntarà un triomf la direcció de TV-3 que lidera Sígfrid Gras– perquè aporta qualitat i entreteniment, aquest sí, intel·ligent.

Per cert, sobre el dilema plantejat pel nostre genial humorista, ¡que puguin tornar –al més aviat possible– Rovira o Puigdemont! L’altre és el com pitjor, millor, dels dos extrems. I Messi, que torni també, però no per jugar de nou en el Barça. Se li va passar l’arròs com a aquests seguidors acèrrims que passen els seus dies donant la nota a la xarxa d’Elon Musk. I, sens dubte, que tornin l’humor i la sàtira amb Buenafuente al capdavant.