Pros i contres Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Talls a la Meridiana: ‘Pressioneu’

Un irreprimible compromís amb la causa, un malbaratament de vanitat o un profund terror a ser considerada tèbia o traïdora poden ser les causes particulars de l’actuació de Borràs.

1
Es llegeix en minuts
Talls a la Meridiana: ‘Pressioneu’

ACN

Laura Borràs es va marcar un «pressioneu, pressioneu» al més pur estil Quim Torra. Aquesta especialitat que consisteix a encoratjar la manifestació que després serà aturada policialment. Després de dos anys de talls a la Meridiana, el Departament d’Interior es va atrevir a prohibir l’ocupació de la calçada. A partir de la nit de dissabte passat, la protesta quedava confinada a una plaça per als vianants. I per a la calçada que se’n va anar la presidenta del Parlament. A donar ànim al grapat d’irredempts. A ‘trolejar’ el Govern del qual forma part el seu partit. I a fer-se un banyet de masses. Potser ho necessitava després de la seva escenificació absurda i inútil del cas Juvillà. 

Un irreprimible compromís amb la causa, un malbaratament de vanitat o un profund terror a ser considerada tèbia o traïdora poden ser les causes particulars de l’actuació de Borràs. Les seves conseqüències són per a tothom. Per als que no combreguen amb les seves idees, denigra la institució que representa. Per als seus seguidors, només afegeix més confusió, més desafecció al govern i més descrèdit a la política. Populisme a doll i desenfocament ètic. Res nou en el procés. Res que no estiguem veient triomfar en nombrosos enclavaments del món. Res que no sàpiga Borràs. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web