Apunt

Piqué, de Madrid al cel

1
Es llegeix en minuts
Piqué, de Madrid al cel

Jordi Cotrina

Agafa el micròfon Gerard Piqué i com deia sovint Michael Robinson, puja el pa. En la seva llarga carrera ha deixat frases per a la història com aquella de «gràcies Kevin Roldán, amb tu va començar tot», «Arbeloa és un conegut però no amic» o «que em xiulin al Bernabéu és una simfonia». Aquest dimecres, en la presentació de la Copa Davis by Rakuten a Madrid, el central del FC Barcelona va augmentar el seu repertori.

«Jo, que soc de Barcelona i que estimo la meva ciutat, sento enveja sana de Madrid, de tot el que està fent. És un exemple per a Europa i per al món. Ja m’agradaria a mi que a Barcelona estiguéssim a aquest nivell».

Festejat per l’alcalde

I per si algú sospités que una asseveració com aquesta podia estar relacionada amb el tòpic (el negoci és el negoci) va aclarir Gerard «de veritat que no, així ho sento, agrair a Madrid que sempre m’ha rebut amb els braços oberts». I va sortir aclamat de la capital sent festejat pel seu alcalde Martínez Almeida a Twitter: «Mèrit indiscutible dels madrilenys. Benvingut sempre a casa teva, Gerard Piqué».

És tan calenta la història que mereix l’emoticona de la foguera. I n’hi ha més. «No tindria problema a organitzar la Copa Davis al Bernabéu si tingués sentit». 

Hores després d’aquesta frase, el Reial Madrid mostrava en un vídeo les extraordinàries funcionalitats que tindrà el Bernabéu una vegada reformat. Una d’elles és una pista de tennis amb grada ‘ad hoc’.

El veritable rei

Ho veig. La vida fa tantes voltes que el president de Kosmos podria saludar des del centre del nou Bernabéu amb el mateix palmell de la mà que anys enrere va utilitzar per presumir del 5-0 amb els seus cinc dits. Amb Rafa Nadal al seu costat, i Ayuso i Almeida aplaudint-lo.

Notícies relacionades

Només Piqué aconsegueix disfrutar tant als bassals i sortir-ne impol·lut. Defensar el referèndum a Catalunya i guanyar-se el PP de Madrid. Jugar a futbol en el Barça i rendibilitzar un Mundial de globus.

Ara que el barcelonisme mira a Xavi i els seus vídeos sobre com dominar el joc des de la possessió de la pilota es descarreguen amb frenesí, no s’ha de perdre de vista el veritable rei i dominador del joc, es diu Gerard Piqué.  

Temes:

Gerard Piqué