ESPANYA NO AIXECA CAP

Va i treu Gerard Moreno, ¡bravo!

1
Es llegeix en minuts
España - Polonia

España - Polonia / Kiko Huesca (EFE)

Prenguin-se el seu temps. No es preocupin, encara queda un altre partit. Per cert, ¿contra qui?, és cert, contra la poderosa Eslovàquia. Sí, sí, que ens ha tocat (bé, jo no jugo, però es tracta d’Espanya) un grup duríssim, riu-te’n d’aquell que anomenen ‘la mort’. On siguin Suècia, Polònia i Eslovàquia, del 18 cap a baix al rànquing, que surtin els altres.

El cap em va clavar una bronca carinyosa l’altre dia, sí, el dia que vaig escriure (i vaig titular) «Que faci l’equip que li doni la gana» (per cert, en castellà, m’havia oblidat l’accent a ‘doni’ i me’l va posar amablement), per dubtar de la selecció. I jo li vaig explicar que no dubtava de la selecció, que dubtava de Luis Enrique per la convocatòria que havia fet, pel poc carinyo que té la premsa i pel que els catalans anomenem tarannà. Vostès ja m’entenen.

Que torni Ramos

Notícies relacionades

Dic que es prenguin el seu temps perquè el ‘Lucho’ anirà arrodonint l’equip. El primer dia no va posar el millor golejador espanyol (Gerard Moreno) i, el segon dia, el va posar i el va treure ¡que quins pebrots! Ara només falta que truqui a Sergio Ramos (per cert, m’ha dit un ocellet que potser fitxa pel Bayern de Munic) perquè al jove Laporte no li facin la mala passada de principiant que li va fer ahir Lewandowski al gol polonès. Després, ja que no ha convocat Navas, potser posa Azpilicueta per deixar de maltractar Marcos Llorente al lateral dret i avançar-lo a la posició on ha sigut el MVP de la Lliga…. però em temo que ja hi arribem tard.

Tot comença per l’autocrítica i no sé jo si Luis Enrique es diu la veritat quan es mira al mirall. Allò de «Morata i 10 més» té el seu ganxo, és com allò de la lona de Joan Laporta davant el Santiago Bernabéu, però, després, surt Morata en posa un i en falla dos o tres de cantats: el rebuig del pal, al penal de Gerard Moreno, era gol i se’n va anar a la Giralda. Ho sento, però és difícil identificar-se amb aquesta selecció. Repassaré que no em falti cap accent.