Nova normalitat

Cafès pendents

La meva amiga va tornar al bar i em va ensenyar una foto del seu cafè real i la tassa de ganxet i es notava en el seu somriure les ganes de recuperar les trobades perdudes

1
Es llegeix en minuts
Cafès pendents

Article 733. Es comença a notar el canvi al carrer, l’efecte de les vacunes està portant una mica de tranquil·litat i molta esperança. M’entusiasma escoltar el que ha sentit la gent quan ha rebut la vacuna i com et relaten el trajecte fins al centre i els efectes secundaris.

Les paraules més repetides són: «Rapidesa i mal a braç». M’il·lusiona veure tot el que produeix una punxada. Però avui us vull parlar d’una intel·ligent dona de 95 anys que durant la pandèmia ha estat creant una cosa molt especial... Potser us ho explico després del millor de la meva setmana.  

3er lloc. Cuban Dancer, dirigida per Roberto Salinas (DocsBarcelona). La passió d’un dansarí cubà i el seu periple pel món, buscant mostrar la seva veritat gràcies al recolzament de la seva família.

2n lloc. Lost soul, dirigit per David Gregory (Filmin). Fabulosa reconstrucció del rodatge de la pel·lícula maleïda ‘L’illa del doctor Moreau’. El documental és implacable explicant les estranyes relacions que va tenir tot l’equip amb Val Kilmer i Marlon Brando.

1r lloc. 'Los otros: árbitros de los de antes' (Movistar +), dirigit por José Larraza. Un brutal documental sobre aquells altres àrbitres dels anys 80. Em va fascinar la sinceritat que tenien tots els col·legiats i l’enveja sana respecte a la professionalitat de l’arbitratge actual.

Notícies relacionades

I la meva amiga de 95 anys ha estat creant, durant la pandèmia, tasses de cafè amb ganxet. Són dibuixos de tasses que ha brodat durant molts dies i que ha creat, barrejant teles de diferents colors. Ha enviat aquestes boniques obres per correu a les persones que aprecia durant el seu confinament i, dins del sobre, sempre escrivia la mateixa frase: «Ara te l’envio a distància però aviat el prendrem en persona».

L’altre dia, després de 14 mesos, va tornar al bar amb una amiga i em va ensenyar una foto del seu cafè real i la de ganxet i es percebia el seu gran somriure de recuperar aquestes trobades perdudes. Ella va saber no perdre l’esperança. Tot ho broda aquesta intel·ligent dona. ¡Bon diumenge!

Temes:

Vacunes